کوفته مرغ شکم پر یا مغزدار برخلاف بیشتر کوفته ها با که گوشت تهیه میشن، با مرغ درست میشه و خیلی خوشمزه ست و روش پخت آسونی هم داره. این کوفه مرغ شکم پر رو هم با برنج و هم با نون می تونید سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه کوفته مرغ شکم پر پنیری
- 600 گرم سینه مرغ
- 1 عدد پیاز سفید
- 1 عدد فلفل قرمز
- 2 حبه سیر
- مقداری جعفری
- 2 قاشقغذاخوری آرد سوخاری
- 1 قاشقچایخوری فلفلسیاه
- 1 قاشقمرباخوری فلفل قرمز پرک شده
- 1 قاشقمرباخوری آویشن
- 1 قاشقمرباخوری پودر فلفل قرمز
- 1 قاشقمرباخوری ادویه کاری
- نمک به مقدار لازم
برای مواد داخل کوفته
- 4 تا 5 عدد سیبزمینی
- 2 عدد هویج
- 1 لیوان پنیر پیتزا رنده شده
- فلفلسیاه، زیره، فلفل قرمز پرک شده و نمک به مقدار لازم
برای سس کوفته
- 200 میلی آب ولرم
- 1 قاشقغذاخوری رب گوجهفرنگی
- نصف استکان روغنزیتون (یا روغن مایع)
برای روی کوفته
- 1 لیوان پنیر پیتزا رنده شده
دستور پخت کوفته مرغ شکم پر پنیری بسیار خوشمزه
برای شروع ابتدا سینه مرغ را شسته و خشک کنید و در غذاساز یا چرخ گوشت چرخ کنید. سپس فلفل، پیاز، جعفری و سیر را در غذاساز خرد کنید و به سینه مرغ اضافه کرده پودر سوخاری، نمک و و ادویه را هم بریزید و خوب ورز دهید.
داخل یخچال گذاشته حداقل 1 ساعت استراحت دهید.
پوست سیبزمینیها و هویج را بکَنید داخل قابلمه بریزید، آب را تا جایی که روی آنها بیاید بریزید و نمک را اضافه کنید. تا وقتی نرم شوند آب پز کنید.
سیبزمینی و هویجهای آبپز شده را آبکش کرده و له کنید ادویه را اضافه کرده هم بزنید و کاملاً خنک کنید. سپس پنیر را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. از مواد مرغی تکههایی به بزرگی نارنگی جدا کنید.
روی یک نایلون گذاشته با دست کمی فشار دهید و پهن کنید. سپس را با نایلون داخل کاسه بذارید.
2 قاشقغذاخوری از مواد داخلی را وسط مواد مرغی گذاشته و مقداری هم مواد مرغی برداشته و با دست پهن کنید و مانند ویدئو روی مواد داخل کاسه را ببندید.
تا وقتی تمام مواد مرغی تمام شود این کار را انجام دهید. داخل ظرف مناسب فر بچینید. آب، رب گوجهفرنگی، روغنزیتون را مخلوط کرده روی کوفته ها بریزید. داخل فر 200 درجه 30 تا 35 دقیقه بپزید سپس روی هر کدام 1 تا 2 قاشقغذاخوری پنیر پیتزا رنده شده اضافه کرده و دوباره داخل فر قرار دهید تا وقتی پنیر کمی سرخ شوند بپزید. به کسانیکه امتحان میکنند پیشاپیش نوش جان میگویم.
طرز تهیه کوفته مرغ ترکیه ای
مواد لازم:
- 2 تکه سینه مرغ
- 3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
- 1 عدد پیاز (رنده شده)
- یک چهارم بسته کوچک جعفری (7 تا 8 ساقه)
- 1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
- 1 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق غذاخوری شیر
- نمک، فلفل سیاه، زیره
- روغن مایع برای سرخ کردن
طرز تهیه:
سینه مرغ را داخل غذاساز یا داخل چرخ گوشت چرخ کنید. بقیه مواد را اضافه کرده خوب ورز بدید. روی ظرف سلفون بکشید و 30 دقیقه داخل یخچال بذارید. سپس شکل داده داخل روغن کم سرخ کنید. میتواند با پلو سرو کنید. نوش جان
بینهایت ممنونم از سایت خوبتون
لطف داری نگار جان.