پلو مخلوط مشهدی رو امتحان کردید؟ بریم سراغ یه پلومخلوط اصیل مشهدی که بینظیره! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه پلو مخلوط مشهدی
- گوشت چرخ کرده ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
- برنج ۴ پیمانه
- هویج به مقدار دلخواه حدود ۲ تا ۳ عدد
- کشمش حدود ۲۰۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- آرد نخودچی یا آرد سفید ۱ تا ۲ قاشق غذا خوری
- ادویه نمک و فلفل و زردچوبه و پودر دارچین
- زعفران دم کرده
طرز تهیه پلو مخلوط مشهدی به روش اصلی و سنتی
برای شروع ابتدا گوشت چرخ کرده رو به همراه پیاز ریز رنده شده آب گرفته و ادویه ها و آرد خوب ورز بدین و قلقلی کنید و اگه یک یاعت تو یخچال باشه بهتره و بعد سرخ کنید و کنار بذارید.
هویج ها رو ریز رشته ای کنید یا خلالی برش بزنید توی کره سرخ کنید تا کمی نیم پز و نرم بشن، میتونید کمی شکر و آب لیموی تازه هم بهش اضافه کنید.
کشمش ها رو هم همینطور، کمی تفت بدید.
به هر دو زعفرون و پودر دارچین اضافه کنید و ترکیبشون کنید و از حرارت بردارید
برنجتون رو آبکش کنید.
حالا ته قابلمه روغن بریزید داغ که شد یه کم زردچوبه و کمی هم زعفرون بریزید از برنج آب کش شده کمی بریزید و مخلوط کنید تا برنجتون رنگ بگیره و خوب نه قابلمه فیکسش کنید.
بعد از برنج سفید بریزید مواد میانی (قلقلیا، هویج و کشمش) بریزید روش، من پیازداغ هم روی مواد ریختم و درآخر هم مابقی برنج سفید.
با دمکنی و شعله پخش کن با حرارت کم بذارید برنجتون یک تا یک ساعت و نیم دم بکشه.
روغن و کره رو داغ کنید و بدید روی برنجتون.
درنهایت میتونید با قلقلی و پیاز داغ و آجیل غذاتون که بهش خلال پسته یا بادوم هم اضافه کردید. تزئینش کنید. نوش جان این پلوی سنتی اعلاء.