کراکت مرغ و سیب زمینی یه غذای خوشمزه و متفاوت برای اونایی که می خوان به برنامه غذاییشون تنوع بدن و دنبال یه غذای خوشمزه هستن، پیشنهاد می کنم این کراکت مرغ و سیب زمینی رو حتما امتحان کنن.

مواد لازم برای تهیه کراکت مرغ و سیب زمینی

  • سینه مرغ چرخ شده ۳۰۰ گرم
  • سیب زمینی ۵۰۰ گرم
  • کره مذاب ۴۰ گرم
  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • پنیر پارمزان ۲ قاشق غذاخوری (دلخواه)
  • جعفری ساطوری ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد سه صفر ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • پودر سیر به میزان لازم
  • پودر زیره به میزان لازم
  • پودر پاپریکا به میزان لازم
  • ۱ عدد تخم مرغ به همراه مقداری آرد سه صفر و آرد سوخاری برای کاور سوخاری کراکت

دستور پخت کراکت مرغ و سیب زمینی با مرغ چرخ کرده خام

طرز تهیه کراکت مرغ و سیب زمینی
ابتدا سیب زمینی‌های آب پز را داغ داغ به همراه کره مذاب، نمک و فلفل سیاه بکوبید یا در غذاساز میکس کنید و اجازه دهید پوره سیب زمینی در دمای محیط خنک شود. طرز تهیه بال سوخاری در روغن به روش فست فودی

نکته مهم: اگه پوره سیب زمینی گرم باشه عرق می‌کنه و کراکت داخل روغن وا می‌ره و ترک میخوره.

نکته مهم: پوره سیب زمینی گرم را در یخچال نگذارید چون عرق میکنه و باعث ترک خوردن کراکت می شود.

سینه مرغ چرخ شده، پوره سیب زمینی خنک، جعفری، زرده ها، پنیر پارمزان، نمک و فلفل و ادویه ها را در غذاساز بریزید یا با دست خوب ورز دهید تا مایه کراکت کاملا منسجم و یکدست شود. طرز تهیه کوفته سیب زمینی سوخاری ترکی

اگر مواد خیلی چسبنده بود میتوانید فقط ۱ قاشق آرد سه صفر اضافه کنید. سپس مواد را در قیف بریزید و روی سینی که کف آن کیسه فریزر انداختند پایپ کنید. طرز تهیه فیله سوخاری فست فودی پفکی و پولکی

به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر بگذارید و بعد به سایز دلخواه برش بزنید. طرز تهیه پیاز سوخاری با پیاز رنده شده ترد و پفکی

سپس کراکت ها در آرد و بعد مخلوط سفیده و یک عدد تخم مرغ و در انتها در آرد سوخاری بغلتانید. در ادامه کراکت ها را ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید و بعد در روغن کاملا داغ و تقریبا شناور با حرارت زیاد سرخ کنید.

نکات مهم تهیه کراکت مرغ و سیب زمینی

  • حرارت تقریبا زیاد باشد تا کراکت سریع طلایی شود اگر حرارت کم باشد تایم سرخ کردن طولانی شده و کراکت ترک میخورد.
  • میتوانید روی کراکت روغن اسپری کنید و به مدت ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در فر ۱۸۰ درجه بپزید.
  • کراکت ها را می‌توانید فریز کنید قبل مصرف از شب قبل از فریز خارج کنید و در یخچال بگذارید تا یخزدایی شوند و بعد سرخ کنید.
  • با این میزان حدود ۴۰ عدد کراکت خواهید داشت.

4.3/5 - (7 امتیاز)