کراکت مرغ و سیب زمینی یه غذای خوشمزه و متفاوت برای اونایی که می خوان به برنامه غذاییشون تنوع بدن و دنبال یه غذای خوشمزه هستن، پیشنهاد می کنم این کراکت مرغ و سیب زمینی رو حتما امتحان کنن.
مواد لازم برای تهیه کراکت مرغ و سیب زمینی
- سینه مرغ چرخ شده ۳۰۰ گرم
- سیب زمینی ۵۰۰ گرم
- کره مذاب ۴۰ گرم
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- پنیر پارمزان ۲ قاشق غذاخوری (دلخواه)
- جعفری ساطوری ۲ قاشق غذاخوری
- آرد سه صفر ۱ قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
- پودر سیر به میزان لازم
- پودر زیره به میزان لازم
- پودر پاپریکا به میزان لازم
- ۱ عدد تخم مرغ به همراه مقداری آرد سه صفر و آرد سوخاری برای کاور سوخاری کراکت
دستور پخت کراکت مرغ و سیب زمینی با مرغ چرخ کرده خام
ابتدا سیب زمینیهای آب پز را داغ داغ به همراه کره مذاب، نمک و فلفل سیاه بکوبید یا در غذاساز میکس کنید و اجازه دهید پوره سیب زمینی در دمای محیط خنک شود.
نکته مهم: اگه پوره سیب زمینی گرم باشه عرق میکنه و کراکت داخل روغن وا میره و ترک میخوره.
نکته مهم: پوره سیب زمینی گرم را در یخچال نگذارید چون عرق میکنه و باعث ترک خوردن کراکت می شود.
سینه مرغ چرخ شده، پوره سیب زمینی خنک، جعفری، زرده ها، پنیر پارمزان، نمک و فلفل و ادویه ها را در غذاساز بریزید یا با دست خوب ورز دهید تا مایه کراکت کاملا منسجم و یکدست شود.
اگر مواد خیلی چسبنده بود میتوانید فقط ۱ قاشق آرد سه صفر اضافه کنید. سپس مواد را در قیف بریزید و روی سینی که کف آن کیسه فریزر انداختند پایپ کنید.
به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر بگذارید و بعد به سایز دلخواه برش بزنید.
سپس کراکت ها در آرد و بعد مخلوط سفیده و یک عدد تخم مرغ و در انتها در آرد سوخاری بغلتانید. در ادامه کراکت ها را ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید و بعد در روغن کاملا داغ و تقریبا شناور با حرارت زیاد سرخ کنید.
نکات مهم تهیه کراکت مرغ و سیب زمینی
- حرارت تقریبا زیاد باشد تا کراکت سریع طلایی شود اگر حرارت کم باشد تایم سرخ کردن طولانی شده و کراکت ترک میخورد.
- میتوانید روی کراکت روغن اسپری کنید و به مدت ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در فر ۱۸۰ درجه بپزید.
- کراکت ها را میتوانید فریز کنید قبل مصرف از شب قبل از فریز خارج کنید و در یخچال بگذارید تا یخزدایی شوند و بعد سرخ کنید.
- با این میزان حدود ۴۰ عدد کراکت خواهید داشت.