مطمئنم کمتر کسی پیدا میشه که فیله مرغ سوخاری دوست نداشته باشه، اونم به سبک فست فودی و رستورانیش رو.

تو این مطلب یه مدل خیلی جالب از فیله های سوخاری مزه دار رو با دو تا سس فوری و خوش طعم رو براتون آوردم. بریم سراغش.


مواد لازم برای تهیه فیله مرغ سوخاری رستورانی

  • سینه مرغ نیم کیلو
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • یک قاشق چایخوری پر پودر سیر
  • یک قاشق چایخوری پر پودر پیاز
  • یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل
  • یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • یک قاشق غذاخوری سرکه سفید

مواد لازم خمیر بنیه

  • یک فنجان آرد
  • یک قاشق غذاخوری پر ترکیب: نمک و پاپریکا و پودر سیر و پودر پیاز و فلفل سیاه و زنجبیل
  • یک عدد تخم مرغ
  • نصف فنجان آب
  • پودر سوخاری
  • روغن به میزان لازم برای سرخ کردن

مواد لازم سس وگان

  • دو قاشق غذا خوری نشاسته ذرت
  • یک فنجان آب یا شیر
  • دو حبه سیر رنده شده
  • یک قاشق غذاخوری آب لیموترش
  • یک قاشق چایخوری سرکه
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • نصف فنجان روغن گیاهی مورد نظر

مواد لازم سس کوکتل

  • ¼ فنجان سس کچاپ
  • ¼ فنجان سس مایونز
  • ۲ قاشق غذاخوری سس چیلی (دلخواه)
  • ¼ فنجان سس فرانسوی (دلخواه)

تمام مواد را با هم ترکیب کنید .سس حاضر است.

 


طرز تهیه فیله مرغ سوخاری فست فودی در خانه

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری رستورانی و فست فودی در خانه

برای شروع ابتدا سینه های مرغ کوچک را انتخاب کنید یا از طول آنها را برش دهید تا فیله های نازک ایجاد شود.

ادویه ها و سرکه را روی مرغ بریزید و خوب ماساژ دهید.

مرغ ها را بین دو پلاستیک فریزر ضخیم قرار دهید و با بیفتک کوب یا کناره کفگیر یا پشت کارد روی آن بزنید تا بافت آن نرم و تکه تکه شود( ولی پاره نشود).

مرغ ها را در فریزر به صورتی که در فیلم آمده به صورت مستطیل شکل دهید و باز با بیفتک کوب روی آنها بکوبید.

مرغ ها را به مدت دو ساعت با همان شکل مستطیلی در پلاستیک فریزر در یخچال فریزر قرار دهید تا یخ بزند.

بعد از دوساعت مرغ ها ی یخ زده را با کارد به شکل مورد نظر خود برش دهید.بار دیگر در فریزر یک ساعت قرار دهید.

مرغ ها را به مدت دو ساعت با همان شکل مستطیلی در پلاستیک فریزر در یخچال فریزر قرار دهید تا یخ بزند.

بعد از دو ساعت مرغ ها ی یخ زده را با کارد به شکل مورد نظر خود برش دهید.بار دیگر در فریزر یک ساعت قرار دهید.

مواد لازم خمیر بنیه را با هم ترکیب کرده .تکه های مرغ را ابتدا در ترکیب بنیه و سپس در پودر سوخاری بغلطانید و در روغن فراوان سرخ کنید.

طرز تهیه سس وگان

نشاسته را به همراه شیر یا آب ترکیب و روی حرارت قرار دهید تا بپزد و غلیظ شود. (با حرارت ملام و مداوم هم بزنین تا غلیظ شود.)

سپس آن را در یخچال قرار دهید تا خنک شود. بقیه مواد سس را بعد از خنک شدن ترکیب پخته به آن اضافه کنید. سس وگان حاضر است.

5/5 - (1 امتیاز)