کیک پِراگ با طعم کلاسیک و باورنکردنی، یه کیک خوشمزه و متفاوته که بهترینه و هر کجا نمی تونید این آموزش عالی و جذاب رو پیدا کنید.
مواد لازم برای کیک پراگ
- 6 عدد تخم مرغ
- 200 گرم شکر دانه ریز (1 پیمانه)
- 50 میلی لیتر روغن مایع (1/4 پیمانه)
- 120 گرم آرد (1 پیمانه)
- 60 گرم پودر کاکائو مرغوب (1/2 پیمانه)
- 10 گرم بکینگ پودر (2 و نيم قاشق چای خوری)
- 1 قاشق چای خوری عصاره ی وانیل
طرز تهیه کیک پراگ
برای شروع ابتدا تخم مرغ و وانیل و شکر رو با دورتند همزن 8 تا 10 دقیقه زده تا حجیم و کشدار بشه. سرعت همزن رو کم کرده و روغن رو بهش اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
مخلوط مواد خشک رو که الک کردیم طی چند مرحله به مایه اضافه کرده و با دور کند همزن یا همزن دستی آروم مواد رو فولد می کنیم.
مواد رو داخل قالب 30 × 40 ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 30 تا 40 دقیقه میزاریم.
بعد از پخت و خنک شدن روی توری کیک رو با کاتر 8 سانت برش زده یا می تونید کیک رو اول به دو لایه مساوی برش زده و هر لایه رو از وسط نصف کرده تا 4 لایه کیک داشته باشیم.
مواد لازم برای کرم
- 180 گرم کره هم دمای محیط
- 50 گرم پودر قند
- 100 گرم شکلات بن ماری شده
- 150 گرم پنیر خامه ای بی نمک
- 1 قاشق چای خوری عصاره ی وانیل
کره و پودرقند رو با همزن زده تا پفکی بشه. وانیل و شکلات بن ماری شده خنک شده رو هم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. پنیر خامه ای سرد رو هم بهش اضافه کرده و فقط در حد مخلوط شدن مواد رو یکدست می کنیم.
برای مرطوب کردن
- 150 گرم آب (3/4 پیمانه)
- 2 قاشق غذاخوری شیرعسلی
- 1 قاشق غذاخوری نوشابه یا هر طعم دهنده ی دلخواه
هر لایه رو مرطوب کرده و با کرم فیلینگ گذاری می کنیم. طعمش فوق العاده ست حتما امتحانش کنید.