کیک سیب و گردو یه کیک با عطر و طعم فوق العاده و بافت لطیف و نرم که برای عصرونه بی نظیره! مقدار مواد اولیه رو با پیمانه لیوان فرانسوی می تونید اندازه کنید. امیدوارم که درست کنید و خوشتون بیاد.
مواد لازم برای تهیه کیک سیب و گردو
- تخم مرغ ۳ عدد
- شکر ۱۵۰ گرم (حدود یک لیوان)
- نشاسته ذرت ۳۰ گرم (حدود ۳ قاشق غذاخوری)
- آرد سفید ۱۹۰ گرم (حدودی ۲ لیوان)
- سیب ۲ عدد (متوسط) (حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم)
- روغن مایع ۶۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان)
- بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق مرباخوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- پودر دارچین به میزان دل خواه
- گردو خرد شده مقداری
مواد لازم برای سس کاکائویی
- آب یا شیر نصف لیوان
- پودر کاکائو ۱/۲ قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت ۱/۲ قاشق غذاخوری
- شکر ۱ قاشق غذاخوری
طرز پخت کیک سیب و گردو
برای شروع ابتدا تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه. دور گیری کردم و وانیل ریختم و سپس روغن مایع رو اضافه کردم و کمی زدم.
سپس سیب رو پوست گرفتم و دونه هاش رو جدا کردم و پوره کردم. از هر وسیله ای که در اختیار دارید می تونید استفاده کنید و له و پوره کنید یا می تونید با رنده ریز هم رنده کنید و بعد به مواد اضافه کنید.
سپس آرد و بیکینگ پودر و دارچین و نشاسته ذرت رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم و کم کم داخل موادم ریختم و ترکیب کردم. گردوی خرد شده رو با کمی آرد ترکیب کردم (این کار بابت ته نشین نشدن هستش) و داخل موادم ریختم و مخلوط کردم.
من از ارده برای چرب کردن قالب استفاده کردم و قالب رو چرب کردم. می تونید از روغن جدا کننده هم برای چرب کردن استفاده کنید. مایه کیک رو ریختم و در فر از یک ربع قبل گرم شده (فر برقی ۱۶۵ درجه سانتی گراد، فر گازی ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه سانتی گراد) حدود ۴۵ دقیقه قرار دادم. پخت رو با خلال دندان چک کنید.
کمی که از دما افتاد از قالب خارج کردم و گذاشتم خنک بشه. می تونید به همین شکل سرو کنید. من برای رویه یه سس کاکائویی ساده درست کردم.
برای سس آب یا شیر سرد، نشاسته ذرت، پودر کاکائو و شکر رو با هم مخلوط کرد و روی حرارت ملایم مدام هم زدم تا بجوشه و به غلظت برسه. زیاد هم روی حرارت نمونه که بعد از خنک شدن سفت میشه. از دما افتاد روی کیک ریختم. نوش جان