کیک کره به روش قنادی یه کیک فوق العاده ساده و خوشمزه و خوش عطر و طعمه. این روش پخت کارگاهی کیک کره هست و مقدار مواد اولیه دقیق و دستور پخت امتحان شده و بی نقصه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه کیک کره به روش قنادی

  • سفیده تخم مرغ درشت ۲ عدد یا ۷۰ گرم
  • شکر ۷۰ گرم یا ۱/۲ پیمانه کمی سر خالی
  • کره ۵۰ گرم
  • روغن مایع ۱۲ گرم یا ۱ قاشق سوپ خوری
  • وانیل نوک قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر نوک قاشق چای خوری
  • آرد ۱۷۵ گرم یا ۳/۴ پیمانه
  • پودر هل نوک قاشق چای خوری دلخواه

طرز تهیه کیک کره به سبک قنادی

طرز تهیه کیک کره به روش قنادی

برای شروع ابتدا سفیده و شکر را با دور تند همزن برقی ۶ دقیقه میزنیم.

سپس مواد خشک را با هم مخلوط می کنیم و سه بار الک می کنیم و به سفیده اضافه و با دور کند همزن 10 ثانیه هم میزنیم کره و روغن مایع را کامل داغ می کنیم و به مواد آرد اضافه و 10 ثانیه با دور کند همزن هم میزنیم.

در ادامه داخل قالب کیک یزدی کاغذ روغنی انداخته یا با ارده چرب می کنیم بعد روی کاغذ گردو یا بادام خرد شده میریزیم بعد نصف قالب را از مواد پر می کنیم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ الی ۱۸ دقیقه میپزیم.

نکات مهم پخت کیک کره به سبک قنادی

  • کره و روغن مایع حتما داغ باشه.
  • مدت هم زدن آرد و کره بیشتر از 10 ثانیه نباشه چون بیشتر باشه پف مواد میخوابه و خراب میشه این خیلی مهم هستش.
  • دوستهای عزیزم این کیک خیلی نرم پنبه ای و خوشمزه هست حتما امتحان کنید.