اینم از دستور پخت کیک هویج بدون شیر و ماست که فوق العاده ساده و راحت و خوشمزه ست.


مواد لازم برای تهیه کیک هویج بدون شیر و ماست

  • آرد ۱/۵ لیوان
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر ۱ پیمانه
  • روغن مایع ۳/۴ پیمانه
  • هویج رنده شده ۱ پیمانه
  • گردوی خرد شده ۲/۳ پیمانه به دلخواه (من نریختم)
  • بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
  • وانیل ۱/۳ قاشق چای خوری
  • دارچین ۱ قاشق چای خوری
  • نمک نوک قاشق چای خوری
  • قالب شارلوت

پیمانه استفاده شده لیوان فرانسوی دسته دار هست.


طرز پخت کیک هویج بدون شیر و ماست با پیمانه لیوان

طرز تهیه کیک هویج بدون شیر و ماست
۱. تمام مواد را یک ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید.

۲. هویج تازه ای را رنده ریز کنید.

۳. تخم مرغ ،وانیل و شکر را خوب با همزن هم زده تا کرم رنگ و حجیم شود.

۴. روغن را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

۵. هویج رنده شده را اضافه کرده و با دور کند همزن هم بزنید تا مخلوط شود.

۶. مخلوط آرد، بکینگ پودر، نمک و دارچین را سه بار الک کرده و مرحله به مرحله اضافه کرده و با لیسک به آرامی در یک جهت هم بزنید تا حسابی مواد مخلوط و یکدست شود.

۷. گردوی خررد شده را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

۸. قالب را چرب کرده و مایه کیک را داخل قالب ریخته و داخل فر بگذارید.

۹. بعد از پخت و خنک شدن کیک را به ظرف سرو منتقل کنید و روی ان را با خامه فرم گرفته تزیین کنید.

نکات مهم پخت کیک هویج بدون شیر و ماست

  • تازه بودن هویج خیلی مهمه. از هویج های مانده و کهنه استفاده نکنید.
  • اگر هویج رنده شده خیلی ابدار بود کمی با دست فشار داده آب آن را بکشید. حواستون باشه زیاد خشکش نکنید.
  • می توانید از هر قالبی استفاده کنید فقط حواستون باشه حتما دو سوم قالب از مایه کیک پر شود.
  • می توانید با کرم پنیری یا سس شکلات به جای خامه جهت تزیین استفاده کنید.
  • برای تهیه کرم پنیر ۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه با ۵۰ گرم خامه صبحانه با ۱/۴پیمانه شکر حسابی با همزن فرم داده و کیک را تزیین کنید.
  • حتما فر از نیم ساعت قبل روشن باشد. دمای مورد نیاز برای پخت کیک ۱۸۰ درجه و زمان مورد نیاز حدودا ۵۰ دقیقه می باشد.
  • اگر می خواهید از گردوهای درشت تر استفاده کنید بهتر است قبل از اضافه کردن در مایه کیک آنها را در کمی ارد بغلتانید تا موقع پخت ته نشین نشوند.
  • قالب من نیاز به کاغذ روغنی نداشت اما اگر فکر میکنید کیک امکان دارد به قالبتان بچسبد حتما حتما چرب کرده،آرد پاشی کنید و برای کف آن از کاغذ روغنی استفاده کنید.

نوش جان


طرز تهیه کیک هویج رنده شده با شکر قهوه ای

مواد لازم:
  • آرد ۳۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر قهوه ای ۱۵۰ گرم شکر سفید ۵۰ گرم
  • روغن مایع ۱ لیوان
  • بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
  • جوش شیرین ۱/۲ قلشق مرباخوری
  • نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
  • وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
  • گردوی خرد شده ۱۰۰ گرم (به دلخواه کمتر هم میتونید بزنید)
  • پوره سیب بدون آب ۸۰ گرم
  • هویج رنده شده ۲۰۰ گرم
  • ادویه: دارچین ۲ ق چ/جوزهندی ۱/۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه:

۱. فر را روشن کنید(فر گازی ۱۸۰ و فر برقی ۱۶۰ درجه.

۲. تمام مواد به دمای محیط رسیده باشند.

۳. تخم مرغ و شکر قهوه ای و شکر سفید و وانیل را ۵ دقیقه بزنید تا سفید و پفکی بشه (شکر قهوه ای ایرانی را از سوپرمارکت ها بخرید.)

۴. سپس روغن مایع و پوره سیب رو اضافه کنید و ۳۰ ثانیه بزنید.

۵. حالا مخلوط آرد(آرد را با مواد خشک مخلوط و سه بار الک کنید) و یکم از آرد بریزید با لیسک هم بزنید و حالا مقداری هویج و دوباره با لیسک هم بزنید و دوباره آرد و دوباره هویج تا مواد تمام شود.

۶. مواد را یکم با همزن بزنید تا گوله آرد باقی نمونده باشه.

۷. در آخر سر هم گردوی آغشته شده با آرد را با لیسک مخلوط کنید.

۸. مواد را در قالب ۲۰ در ۳۰ سانت بریزید و با حرارتی که بالا گفتم به مدت ۴۰ دقیقه پخت کنید. با خلال تست و اجازه بدید کیک خنک شود و بعد برش بدید. نوش جان


طرز تهیه کیک هویج رنده شده کافی شاپی

مواد لازم

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • وانیل کمی
  • شکر یک و یک چهارم پیمانه
  • روغن مایع سه چهارم پیمانه
  • بکینگ پودر دو ق چ
  • جوش شیرین یک چهارم ق چ
  • آرد ۳۰۰ گرم
  • هویج رنده شده دو تا متوسط
  • گردوی خرد شده سه ق غ

طرز تهیه

ابتدا همه ی مواد به دمای محیط رسیده باشن تخم مرغ شکر و وانیل رو بریزید داخل کاسه همزن و با دور تند بزنید تا کاملا رنگش روشن بشه.

بعد روغن مایع رو اضافه و فقط در حد مخلوط شدن بزنید.

آرد، جوش شیرین و بکینگ پودر رو با هم مخلوط سه مرتبه الک کنید و به ملات کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.

گردوی خورد شده رو اضافه کنید و هم بزنید.

هویج هارو رنده کنید و به ملات کیک اضافه کنید من با رنده ریز رنده کردم نیاز به آبگیری هویج ها نیست.

با لیسک فقط در حد مخلوط شدن بزنید نه بیشتر.  قالب رو با کره سرد چرب ارد پاشی کنید.

ملات کیک رو بریزید داخل قالب سطحشو صاف کنید بره تو فر دمای فر ۱۸۰ درجه زمان ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بازم چک کنید حتما.

نوش جونتون


طرز تهیه کیک هویج رنده شده آمریکایی

مواد لازم:

  • ۴ عدد تخم مرغ
  • شکر قهوه ای ۱۱۶ گرم
  • شکر سفید ۱۱۰ گرم
  • روغن مایع ۲۱۵ گرم
  • شیر ۱۹۵ گرم
  • گردوی آسیاب شده ۱۱۰ گرم
  • پودر نارگیل ۲۵ گرم معادل
  • هویج رنده شده ۱۲۵ گرم
  • آرد ۲۷۲ گرم
  • دارچین نصف ق م
  • جوش شیرین نصف ق م
  • نمک نصف ق م
  • بیکینگ پودر ۱۰ گرم
  • وانیل ۵گرم

دستور:

مواد خشک (آرد، نمک، دارچین، جوش شیرین و بیکینگ پودر) رو باهم‌مخلوط و سه بار الک کنید. تخم‌مرغ و وانیل و شکر سفید و قهوه ای رو‌مخلوط کنید و ۶دقیقه با دور تند همزن بزنید تا مواد پف کنه ‌کرم رنگ بشه.

سپس روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید. بعد از روغن شیر رو اضافه کنید و‌در حد مخلوط شدن بزنید. پودر نارگیل و گردوی آسیاب شده رو به مواد اضافه کنید و با لیسک خیلی آروم در حد مخلوط شدن بزنید.

مواد خشک آردی رو طی دو یا سه مرحله به مواد اضافه کنید و آروم هم بزنید. هویج رنده شده رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید. مواد کیک آماده شده رو توی قالب چرب شده بریزید و بزارین توی فر از نیم ساعت گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه بعد از ۳۰ دقیقه چک‌ کنید.

دستور کرم پنیری :

برای کرم پنیری ۳۵۰ گرم پنیر خامه ای بدون نمک به ۵۰گرم پودر خامه مخلوط کنید. این کرم پنیری رو‌ میتونید حذف کنید چون این کیک خودش هم بافت متفاوت و نرمی داره هم طعم بی نظیری. حتما امتحان کنید و لذت ببرید.