اینم از دستور پخت کیک هویج بدون شیر و ماست که فوق العاده ساده و راحت و خوشمزه ست.


مواد لازم برای تهیه کیک هویج بدون شیر و ماست

  • آرد ۱/۵ لیوان
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر ۱ پیمانه
  • روغن مایع ۳/۴ پیمانه
  • هویج رنده شده ۱ پیمانه
  • گردوی خرد شده ۲/۳ پیمانه به دلخواه
  • بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
  • وانیل ۱/۳ قاشق چای خوری
  • دارچین ۱ قاشق چای خوری
  • نمک نوک قاشق چای خوری
  • قالب شارلوت

پیمانه استفاده شده لیوان فرانسوی دسته دار هست.


طرز پخت کیک هویج بدون شیر و ماست با پیمانه لیوان

طرز تهیه کیک هویج بدون شیر و ماست
۱. تمام مواد را یک ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید.

۲. هویج تازه ای را رنده ریز کنید.

۳. تخم مرغ ،وانیل و شکر را خوب با همزن هم زده تا کرم رنگ و حجیم شود.

۴. روغن را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

۵. هویج رنده شده را اضافه کرده و با دور کند همزن هم بزنید تا مخلوط شود.

۶. مخلوط آرد، بکینگ پودر، نمک و دارچین را سه بار الک کرده و مرحله به مرحله اضافه کرده و با لیسک به آرامی در یک جهت هم بزنید تا حسابی مواد مخلوط و یکدست شود.

۷. گردوی خررد شده را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

۸. قالب را چرب کرده و مایه کیک را داخل قالب ریخته و داخل فر بگذارید.

۹. بعد از پخت و خنک شدن کیک را به ظرف سرو منتقل کنید و روی ان را با خامه فرم گرفته تزیین کنید.

نکات مهم پخت کیک هویج بدون شیر و ماست

  • تازه بودن هویج خیلی مهمه. از هویج های مانده و کهنه استفاده نکنید.
  • اگر هویج رنده شده خیلی ابدار بود کمی با دست فشار داده آب آن را بکشید. حواستون باشه زیاد خشکش نکنید.
  • می توانید از هر قالبی استفاده کنید فقط حواستون باشه حتما دو سوم قالب از مایه کیک پر شود.
  • می توانید با کرم پنیری یا سس شکلات به جای خامه جهت تزیین استفاده کنید.
  • برای تهیه کرم پنیر ۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه با ۵۰ گرم خامه صبحانه با ۱/۴پیمانه شکر حسابی با همزن فرم داده و کیک را تزیین کنید.
  • حتما فر از نیم ساعت قبل روشن باشد. دمای مورد نیاز برای پخت کیک ۱۸۰ درجه و زمان مورد نیاز حدودا ۵۰ دقیقه می باشد.
  • اگر می خواهید از گردوهای درشت تر استفاده کنید بهتر است قبل از اضافه کردن در مایه کیک آنها را در کمی ارد بغلتانید تا موقع پخت ته نشین نشوند.
  • قالب من نیاز به کاغذ روغنی نداشت اما اگر فکر میکنید کیک امکان دارد به قالبتان بچسبد حتما حتما چرب کرده،آرد پاشی کنید و برای کف آن از کاغذ روغنی استفاده کنید.

نوش جان

5/5 - (1 امتیاز)