کیک هویج یخچالی بدون فر یه دسر فوق العاده خوشمزه و شیک که روش تهیه راحتی هم داره. اگه دنبال یه دسر خوشمزه و متفاوت هستید که بدون فر آماده بشه این کیک هویج یخچالی یه گزینه عالیه!
مواد لازم برای تهیه کیک هویج یخچالی بدون فر
مواد لازم کراست
- ۳۰۰ گرم بیسکوئیت
- ۱۵۰ گرم هویج
- ۹۰ میلی لیتر شیر
- ۲۵ گرم پودر قند
- ۱۵۰ گرم گردو خرد شده
- ۳ گرم پودر دارچین
مواد لازم گاناش
- ۱۵۰ گرم شکلات سفید
- ۵۰ میلی لیتر خامه
طرز تهیه کیک هویج یخچالی بدون فر
برای شروع ابتدا پوست هویج هارو بگیرید و خرد کنید، در قابلمهای مقداری آب بریزید و بذارید بجوشه و هویج رو اضافه کنید و بپزید و سپس در صافی بریزید تا آبش گرفته بشه.
بیسکوئیتها، هویج پخته، شیر، پودر قند، گردوی خرد شده و پودر دارچین رو در آسیاب بریزید و همه مواد رو با هم آسیاب کنید.
مخلوط کراست رو به صورت یکنواخت در یک سینی یا قالب کیک که کفش رو با کاغذ روغنی نسوز پوشوندید پهن کنید و با کمک سلفون مخلوط بیسکوئیت رو خوب فشرده و پرس کنید.
خامه رو در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا به جوش نزدیک بشه ولی نجوشه، سپس از روی حرارت بردارید و تکه های شکلات سفید رو اضافه کرده و 1 دقیقه بذارید بمونه و سپس همه مواد رو تا زمانی که یکدست بشه، با هم مخلوط کنید.
در ادامه مخلوط شکلات سفید رو روی کراست بریزید و بصورت یکنواخت پخش کنید. درصورت دلخواه خطوط تزیینی روش بکشید. (از یه کیسه فریزر استفاده کنید، مقداری از مواد گاناش رو داخلش بریزید و گوشه کیسه یک برش کوچیک بزنید تا خطوط زیبا و ظریف بشن).
سپس به مدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه در یخچال قرار بدید تا شکلات سفید خوب سفت بشه. بهتر اینه که یک شب در یخچال قرار بدید.
پس از استراحت کیک هویج رو با یک چاقوی تیز که مرتب با آب گرم میشوریدش به تکه های یکدست و تمیز برش بدید و با گاناش که با مقداری رنگ خوراکی رنگی شده، هویج و گردو خرد شده رو به دلخواه تزئین کنید. نوش جونتون