کوکی ترافلی یه کوکی جذاب و خوشمزه! خیلی خیلی راحت و زیباست و امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کوکی ترافلی
- 110 گرم کره
- 50 گرم شکر قهوه ای
- 50 گرم شکر
- 1/4 قاشق چای خورری وانیل
- 1 عدد تخم مرغ بزرگ (با پوست ۶۵ گرم بدون پوست ۵۶ گرمی)
- 220 گرم آرد
- 30 گرم نشاسته ذرت
- 1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین (یا 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر)
- 1/8 قاشق چایخوری نمک
- 100 گرم شکلات چیپسی
- 30 گرم ترافل رنگی، به علاوه مقدار اضافی برای غلطاندن کوکی ها
طرز تهیه کوکی ترافلی
داخل کاسه همزن، کره و شکر را اضافه کنید و با همزن برقی با سرعت متوسط ۱ تا ۲ دقیقه یا تا زمانی که یکدست و کرم رنگ بشن هم بزنید.
وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید حدودا. ۱ دقیقه و سپس آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خدی که فقط خمیر جمع بشه. با چیپس شکلاتی و ترافل رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
با اسکوپ از خمیر کوکی جدا کنید و با دست به صورت توپ در بیارید. سپس، هر کدام را در ترافل های رنگی بغلتانید تا مطمئن شوید که به کوکی چسبیدن.
گلوله های خمیر شیرینی را با فاصله داخل سینی بچینید. یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید و سپس در فر داغ با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد برای فر گازی و دمای ۱۶۵ درجه سانتی گراد برای فر برقی و به مدت تقریبی 11 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که لبه های کوکی قهوه ای طلایی بشن بپزید.
سینی رو بعد پخت روی توری فلزی قرار بدید تا کاملا خنک بشن.