این کیک خوشمزه با بیسکویت پتی بور خرد شده درست میشه یه کیک بدون پخته و برای درست کردن این کیک به آرد و فر نیازی نیست و خیلی زود آماده میشه.

درست کردن این کیک بیسکویتی خیلی آسونه و میشه گفت نتیجه کار همیشه خوب میشه. چون که این کیک نیازی به پختن نداره، دیگه نگران پف کردن یا خمیر شدن یا سوختن کیک داخل فر نمیشید.

در ادامه با روش تهیه کیک بیسکویتی شکلاتی یخچالی با بیسکویت پتی بور خرد شده آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه کیک بیسکویتی شکلاتی یخچالی بدون فر

  • بیسکویت پتی بور ساده 2 بسته
  • گردو 150 گرم (به دلخواه)
  • شکر سه چهارم پیمانه (150 گرم)
  • پودر کاکائو نصف پیمانه (50 گرم)
  • کره دو سوم پیمانه (150 گرم)
  • قهوه یا آب 1 پیمانه
  • شکلات تخته‌ای 120 گرم
  • خامه 2 قاشق غذاخوری سرپر
  • شیر نصف لیوان

 


روش تهیه کیک بدون پخت بیسکویتی شکلاتی خوشمزه با بیسکویت خرد شده

طرز تهیه کیک بیسکویتی شکلاتی یخچالی بدون فر

مرحله اول، خرد کردن بیسکویت

برای شروع ابتدا بیسکویت‌ها رو مثل تصویر زیر با دست خرد کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید. نیاز نیست که بیسکویت رو خیلی خرد یا پودر کنید.

طرز تهیه کیک بیسکویتی شکلاتی یخچالی

گردوها رو هم با چاقو کمی خرد کنید. استفاده از گردو اختیاریه.

طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت خرد شده

سپس گردو خرد شده رو به بیسکویت خرد شده اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط بشن.


مرحله دوم، آماده کرده سس شکلاتی

شکر، پودر کاکائو، کره و قهوه دم کرده یا آب رو داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بذارید و مرتب هم بزنید تا مواد به جوش بیاد.

وقتی که مواد به جوش اومد، حدود 5 تا 6 دقیقه زمان بدید تا مواد ریز بجوشه و به قوام بیاد. در این مدت مواد رو مرتب هم بزنید.

 


مرحله سوم، اضافه کردن سس شکلاتی به بیسکویت خرد شده

سپس سس شکلاتی داغ رو از روی حرارت بردارید و روی بیسکویت خرد شده بریزید و با یک قاشق یا لیسک مواد رو خوب هم بزنید تا بیسکویت خرد شده و سس شکلات به طور کامل با هم مخلوط بشن.

کیک بیسکویتی بدون فر


مرحله چهارم، ریختن مواد داخل قالب

مثل تصویر زیر داخل یک قالب کمربندی طلق بذارید.

کیک بیسکویتی شکلاتی

مخلوط بیسکویت خرد شده و شکلات رو داخل قالب بریزید و با گوشتکوب یا کف لیوان بکوبید تا مواد منسجم بشه. سپس قالب رو داخل یخچال بذارید تا گاناش شکلاتی رو آماده کنیم.

کیک بیسکویتی شکلاتی یخچالی


مرحله پنجم، آماده کردن گاناش شکلاتی

برای تهیه گاناش شکلاتی، شکلات تخته‌ای رو با چاقو خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید. سپس شیر رو داخل یک قابلمه بریزید و خامه رو اضافه کنید و هم بزنید تا خامه در شیر سرد حل بشه.

قابلمه رو روی حرارت ملایم بذارید و همین که خواست شروع به جوشیدن کنه، از روی حرارت بردارید. شیر داغ رو روی شکلات خرد شده بریزید و هم بزنید تا شکلات به طور کامل در شیر حل بشه.

کیک یخچالی با کیک خرد شده


مرحله ششم، اضافه کردن گاناش شکلاتی به کیک

کیک رو از یخچال خارج کنید. گاناش رو روی کیک بریزید و با یک لیسک یا پشت قاشق گاناش سطح کیک رو صاف کنید و کیک رو دوباره داخل یخچال بذارید و حداقل به مدت 3 تا 4 ساعت زمان بدید تا گاناش سفت بشه و کیک بیسکویتی بدون پخت ما آماده بشه.

كيك بيسكويتي يخچالي

در آخر کیک رو از یخچال خارج کنید و برش بزنید و نوش جان کنید.

آموزش تصویری کیک بیسکویتی یخچالی

5/5 - (1 امتیاز)