این کیک خوشمزه با بیسکویت پتی بور خرد شده درست میشه یه کیک بدون پخته و برای درست کردن این کیک به آرد و فر نیازی نیست و خیلی زود آماده میشه.

درست کردن این کیک بیسکویتی خیلی آسونه و میشه گفت نتیجه کار همیشه خوب میشه. چون که این کیک نیازی به پختن نداره، دیگه نگران پف کردن یا خمیر شدن یا سوختن کیک داخل فر نمیشید.

در ادامه با روش تهیه کیک بیسکویتی شکلاتی یخچالی با بیسکویت پتی بور خرد شده آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه کیک بیسکویتی شکلاتی یخچالی بدون فر

  • بیسکویت پتی بور ساده 2 بسته
  • گردو 150 گرم (به دلخواه)
  • شکر سه چهارم پیمانه (150 گرم)
  • پودر کاکائو نصف پیمانه (50 گرم)
  • کره دو سوم پیمانه (150 گرم)
  • قهوه یا آب 1 پیمانه
  • شکلات تخته‌ای 120 گرم
  • خامه 2 قاشق غذاخوری سرپر
  • شیر نصف لیوان

 


روش تهیه کیک بدون پخت بیسکویتی شکلاتی خوشمزه با بیسکویت خرد شده

طرز تهیه کیک بیسکویتی شکلاتی یخچالی بدون فر

مرحله اول، خرد کردن بیسکویت

برای شروع ابتدا بیسکویت‌ها رو مثل تصویر زیر با دست خرد کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید. نیاز نیست که بیسکویت رو خیلی خرد یا پودر کنید.

طرز تهیه کیک بیسکویتی شکلاتی یخچالی

گردوها رو هم با چاقو کمی خرد کنید. استفاده از گردو اختیاریه.

طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت خرد شده

سپس گردو خرد شده رو به بیسکویت خرد شده اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط بشن.


مرحله دوم، آماده کرده سس شکلاتی

شکر، پودر کاکائو، کره و قهوه دم کرده یا آب رو داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بذارید و مرتب هم بزنید تا مواد به جوش بیاد.

وقتی که مواد به جوش اومد، حدود 5 تا 6 دقیقه زمان بدید تا مواد ریز بجوشه و به قوام بیاد. در این مدت مواد رو مرتب هم بزنید.

 


مرحله سوم، اضافه کردن سس شکلاتی به بیسکویت خرد شده

سپس سس شکلاتی داغ رو از روی حرارت بردارید و روی بیسکویت خرد شده بریزید و با یک قاشق یا لیسک مواد رو خوب هم بزنید تا بیسکویت خرد شده و سس شکلات به طور کامل با هم مخلوط بشن.

کیک بیسکویتی بدون فر


مرحله چهارم، ریختن مواد داخل قالب

مثل تصویر زیر داخل یک قالب کمربندی طلق بذارید.

کیک بیسکویتی شکلاتی

مخلوط بیسکویت خرد شده و شکلات رو داخل قالب بریزید و با گوشتکوب یا کف لیوان بکوبید تا مواد منسجم بشه. سپس قالب رو داخل یخچال بذارید تا گاناش شکلاتی رو آماده کنیم.

کیک بیسکویتی شکلاتی یخچالی


مرحله پنجم، آماده کردن گاناش شکلاتی

برای تهیه گاناش شکلاتی، شکلات تخته‌ای رو با چاقو خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید. سپس شیر رو داخل یک قابلمه بریزید و خامه رو اضافه کنید و هم بزنید تا خامه در شیر سرد حل بشه.

قابلمه رو روی حرارت ملایم بذارید و همین که خواست شروع به جوشیدن کنه، از روی حرارت بردارید. شیر داغ رو روی شکلات خرد شده بریزید و هم بزنید تا شکلات به طور کامل در شیر حل بشه.

کیک یخچالی با کیک خرد شده


مرحله ششم، اضافه کردن گاناش شکلاتی به کیک

کیک رو از یخچال خارج کنید. گاناش رو روی کیک بریزید و با یک لیسک یا پشت قاشق گاناش سطح کیک رو صاف کنید و کیک رو دوباره داخل یخچال بذارید و حداقل به مدت 3 تا 4 ساعت زمان بدید تا گاناش سفت بشه و کیک بیسکویتی بدون پخت ما آماده بشه.

كيك بيسكويتي يخچالي

در آخر کیک رو از یخچال خارج کنید و برش بزنید و نوش جان کنید.

آموزش تصویری کیک بیسکویتی یخچالی


طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور

مواد لازم
  • بیسکوییت پتی بور ٢ بسته ساده
  • شیر ١ لیتر
  • نشاسته ذرت ٤ قاشق غذاخوری
  • نشاسته گندم ٢ قاشق غذاخوری
  • ارد گندم ٢ قاشق غذاخوری
  • شکر ١ استکان
  • پودر کاکائو ٢ قاشق غذاخوری
  • وانیل نصف قاشق چای خوری
  • گلاب نصف استکان
  • کره ٥٠ گرم
طرز تهیه

نشاسته ها و ارد و شکر را توی قابلمه ریخته ١ لیوان از شیر را افزوده و هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند و گلوله ای باقی نماند.

حالا بقیه ی شیر و کاکائو را افزوده و مخلوط میکنیم و روی شعله ی ملایم میگذاریم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود. (حدود نیم ساعت طول میکشد) ٥ دقیقه ی اخر وانیل و گلاب و کره را میریزیم و کمی هم میزنیم و محلبی کیک اماده است.

اکنون ته ظرف پیرکس مستطیلی را کمی خیس کرده و کیسه فریزر پهن میکنیم و یک لایه محلبی میریزیم و پهن میکنیم بعد رویش یک ردیف بیسکوئیت میچینیم و این کار را ادامه میدهیم تا مواد تمام شود لایه ی آخر محلبی باشد.

وقتی کیک یخچالی کمی خنک شد داخل یخچال میگذاریم و حداقل ١٢ ساعت داخل یخچال بماند سپس از یخچال بیرون اورده و برش میزنیم و نوش جان.


طرز تهیه کیک یخچالی کاراملی با بیسکویت خرد شده

طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت خرد شده

پیشنهاد می کنم یک بار هم کیک یخچالی رو با این ترکیب مواد درست کنید. این دسر جذاب، لذیذ و خوش طعم پایه ثابت منو شما میشه برای عصرونه و میان وعده و مهمونی هاتون.

مواد لازم

  • شیر ۱ لیتر (۴ لیوان)
  • شکر ۱۲۰ گرم (حدود نصف لیوان)
  • نشاسته ذرت ۴۰ گرم (حدود ۳ قاشق غذاخوری)
  • آرد سفید ۵۰ گرم (حدود ۳ قاشق غذاخوری)
  • پودر کرم کارامل ۱ بسته
  • کره ۵۰ گرم
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • بیسکویت پتی بور کاکائویی ۲ تا ۳ بسته

مواد لازم سس کاراملی

  • شکر ۲۱۰ گرم (۱ لیوان)
  • کره ۵۰ گرم
  • خامه صبحانه ۲۵۰ گرم (۱ پاکت)

طرز تهیه

شیر و پودر کرم کارامل و نشاسته ذرت و آرد سفید و شکر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم، مرتبا هم زدم تا به غلظت برسه، آخر کار وانیل و کره رو ریختم و از حرارت برداشتم.

کف ظرف دل خواه (سایز ظرف من ۲۵ در ۲۵ سانت هستش) کیسه فریزر انداختم و یه مقدار از مواد کرمی (گرم هست) ریختم، یکدست کردم و یک لایه بیسکویت پتی بور کاکائویی چیدم.

روی بیسکویت ها رو با سس کارامل رقیق شده (سس کارامل که در بسته بندی کرم کارامل بود رو با مقداری آب جوش حل کردم) کمی مرطوب کردم. به این شکل لایه ها رو تا پایان مواد پر کردم. در آخر روی ظرفم سلفون کشیدم و یخچال ۶ ساعتی گذاشتم.

هر چه قدر بیشتر یخچال بمونه خوشمزه تره. برای تزئین رویه از خامه فرم گرفته و سس کارامل استفاده کردم.

خامه فرم گرفته: ۱۵۰ گرم خامه قنادب رو از فریزر بیرون آوردم کمی که نرم شد ، اول با دور کند همزن ۲ تا ۳ دقیقه زدم و بعد با دور تند همزن ۲ تا ۳ دقیقه زدم تا فرم بگیره.

سس کارامل: شکر رو در تابه ای بزرگ ریختم و روی حرارت کم قرار دادم. به هیچ عنوان حرارت رو زیاد نکنید، اصلا قاشق بهش نزدم و از دسته کمک گرفتم و تا زمانی که شکر ذوب بشه موند و بعد که ذوب شد این جا ترکیب کردم و کره که از قبل در دمای محیط بود ریختم و ترکیب کردم و بعد خامه رو که از قبل گرم کردم، داخلش ریختم و این جا با احتیاط عمل کنید، اولش گوله ای میشه طبیعی هست و با موندن روی حرارت و هم زدن به مرور باز میشه و وقتی یکدست شد از حرارت برداشتم.

دسر بیسکویتی رو از یخچال بیرون آوردم و روی یک دیس برگردوندم و کیسه فریزر رو جدا کردم. روش خامه فرم گرفته زدم و صاف و یکدست کردم و بعد سس کاراملی از دما افتاده رو در قیف یکبار مصرف ریختم و به درازا روش ریختم و با خلال دندان روش طرح زدم.