سوپ برنج و شوید یه پیش غذای خوشمزه و متفاوته که حتی می‌تونه به عنوان یه شام سبک سرو بشه. این سوپ زود روش تهیه راحتی داره و خیلی خوشمزه‌ست. در ادامه با دستور پخت سوپ برنج و شوید مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه سوپ برنج با شوید

  • برنج نصف پیمانه
  • هویچ یک عدد
  • پیاز کوچک یک عدد
  • سیر یک حبه
  • جو پرک یک فنجون پر
  • نصف یک سینه مرغ
  • جعفری تازه 50 گرم
  • شوید تازه 100 گرم
  • رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
  • نمک یک قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه یک قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه یک قاشق چای‌خوری
  • نخود سبز دو قاشق غذاخوری (به دلخواه)

طرز پخت سوپ برنج با شوید ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه سوپ برنج با شوید ساده و خوشمزه

مرحله اول، پختن مرغ

برای شروع ابتدا پیاز رو خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و با کمی روغن تفت بدید. سپس سینه مرغ اضافه کنید و با پیاز و سیر تفت بدید.


مرحله دوم، اضافه کردن هویج

در ادامه هویچ و رو رنده کنید و به مواد اضافه کنید. سپس رب گوجه‌فرنگی رو وسط قابلمه بریزید و کمی تفت بدید تا خامی رب گرفته بشه و رنگ رب باز بشه.

فلفل و زردچوبه رو هم اضافه کنید و کمی تفت بدید.


مرحله سوم، اضافه کردن برنج و جو پرک

در این مرحله برنج رو که از قبل یک ساعت خیس کردید و جو پرک و به دلخواه نخود سبز رو اضافه کنید.

حدود 4 لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید و درب قابلمه رو بذارید و حدود یک ساعتزمان بدید تا مرغ و بقیه مواد کامل بپزه.


مرحله چهارم، خرد کردن مرغ

وقتی مهم سینه مرغ پخت، سینه مرغ رو از داخل سوپ دربیارید و ریش ریش کنید و دوباره به سوپ اضافه کنید. نمک بریزید و جعفری و شیوید خرد شده رو اضافه کنید و حدود 15 تا 20 دقیقه زمان بدید تا سوپ جا بیفته و لعاب بده.

10 دقیقه قبل از سرو آبلیمو اضافه کنید و سوپ برنج و شوید رو سرو کنید. نوش جان

 

Rate this post