بادمجون تماته یکی از غذاهای ساده و سریع جنوبیه که طرفدارای خودش رو داره. من همه ی غذاهایی که با بادمجان درست میشن رو دوس دارم. من کلا غذاهای محلی همه شهرها رو دوس دارم و همیشه از چشیدن مزه های جدید استقبال میکنم.
مواد لازم برای تهیه بادمجان تماته بوشهری برای 4 نفر
- بادمجان متوسط 6 عدد
- گوجه فرنگی 6 عدد
- پیاز متوسط 3 عدد
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم
دستور پخت بادمجان تماته
برای شروع بادمجان ها رو پوست گرفته داخل آب نمک حدود نیم ساعت میزاریم تا تلخیش گرفته بشه.
بعدش از آب نمک خارج کرده و میزاریم کمی خشک بشه و یا با دستمال آبش رو میگیریم.
من یه دونه سفیده تخم مرغ رو کمی زده و با برس به بادمجان ها میزنم و یا از ماست استفاده میکنم و داخل روغن داغ سرخ میکنم اینجوری جذب روغن خیییلی کمتر میشه.
پیاز داغ درست کرده، زردچوبه زده و مقداری گوجه رو خرد کرده به پیاز داغ اضافه میکنیم.
سپس روی حرارت ملایم گذاشته تا گوجه ها آب بندازه بعدش بادمجان ها رو روی گوجه ها گذاشته و درب ظرف رو میزاریم. مواظب هستیم که غذا ته نگیره.
بادمجان ها که نرم شد با قاشق له کرده و غذا رو هم میزنیم و نمکش رو زده روی حرارت ملایم میزاریم تا حسابی پخته بشه.
اگر هم این مدلی دوس ندارین میشه درحین پخت غذا رو مخلوط نکنیم. بادمجان تماته عذا با نان سرو میشه.
بادمجان تماته ما آماده ست. به همین سادگی به همین خوشمزگی! نوش جان
ما بادمجون رو میشوریم و نمک میزنیم یه ربع بعد نمک به خوردش میره و میشوریم و آبش رو میگیریم و آخرش یه قاشق رب و ادویه لازم رو با کمی آب رقیق میکنیم و روش میریزیم