خورشت ترش واش رو تو فصل ترش واش تو گیلان همیشه درست می کنن و این خورشت فوق العاده خوشمزست! این سبزی جایگزین نداره و میتونید گیلان این سبزی رو خریداری کنید. گوجه و بادمجون رو من هـرگز داخلش نمیزارم. بعد گرفتن عکس تند خارج کردم کنار غذا میزارم هر کسی دوست داشت میل میکنه.

مـواد لازم برای تهیه خورش ترش واش گیلانی

  • سـبزی بـویایی شامل ترش واش، گشنیز، نعناع، چوچاق (خیلی کم)
  • سینه مـرغ به میزان لازم خانواده خودتون
  • سـیر یک بـوتـه بـزرگ
  • بادمجون دو عـدد
  • گـوجه یک الی دو عدد
  • آب نـارنج یک سوم لیوان
  • سبزی شامل ترش واش یک کیلو گرم، گشنیز دویست گرم، نعناع صد گرم، چوچاق یک مشت کوچیک نریختید هم اشکالی نداره

طرز تهیه خورشت ترش واش گیلانی

طرز تهیه خورش ترش واش گیلانی

 

سبزی پاک کنید بشورید داخل آبکش بریزید تا آبش کامل کشیده بشه بعد سبزی همراه سیر داخل چرخ گوشت خوب چرخ کنید یا بسابید این سبزی باید کامل حالت خمیری داشته باشه.

سبزی داخل تابه بریزید تا آبش کشیده شده روغن اضافه کنید این سبزی نهایت باید ده الی پانزده دقیقه تفت بخوره نباید یامل سرخ بشه و رنگش تیره بشه.

مرغ با زردچوبه نمک خوب آغشته کنید و سرخ کنید.

داخل قابلمه مرغ و سبزی و سه لیوان آب بریزید یڪساعتی زمان بدید مرغ کامل پخته بشه.

تا آماده شدن خورشت بادمجون که یک ساعت قبل پوست گرفتید و داخل آب نمک گذاشتید خارج کنید آب بکشید و با دستمال خوب خشک کنید همراه گوجه سرخ کنید.

بعد یک ساعت پخت خورشت بهش نمک، فلفل، آب نارنج بزنید و اجازه بدید نیم ساعت روی شعله کم بمونه و مزه ها به خوردش بره.

این خورشت نیاز به تخم مرغ و آرد برنج نداره.

جای آب نارنج میتونید رب آلوچه یا آبغوره بزنید.