کیک توت فرنگی صورتی فوقالعاده خوشرنگ، خوش عطر و خوش طعمه. اگه تو فصل توت فرنگی تازه هستید حتما این کیک رو یه بار امتحان کنید و از عطر و طعم بینظیرش لذت ببرید. برای درست کردن کیک پوره توت فرنگی اول باید پوره توت فرنگی رو آماده کنیم. در ادامه با دستور پخت کیک صورتی با پوره توت فرنگی مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه کیک پوره توت فرنگی
- پوره توت فرنگی 1 لیوان
- آرد سفید 2 لیوان
- تخم مرغ 3 عدد
- روغن مایع سه چهارم لیوان
- شکر یک و نیم لیوان
- بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری (یک قاشق غذاخوری سرخالی)
- نمک نوک قاشق چایخوری
- شیر 2 قاشق سوپخوری
- وانیل یک قاشق چایخوری سرخالی
- خامه 1 قاشق غذاخوری (به دلخواه)
طرز تهیه کیک پوره توت فرنگی بدون فر مرحله به مرحله
مرحله اول، آماده کردن پوره توت فرنگی
قبل از شروع فر رو روشن کنید تا به مدت 15 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم بشه. برای درست کردن پوره توت فرنگی، توت فرنگی ها رو شسته و برگ بالای توت فرنگی ها رو جدا کنید. سپس توت فرنگی ها رو به همراه دو قاشق سوپخوری شیر و به دلخواه خامه داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید و توت فرنگی ها رو میکس کنید تا به طور کامل پوره و یکدست بشن.
مرحله دوم، آماده کردن مایه کیک
برای آماده کردن مایه این کیک صورتی خوشمزه، یک کاسه بزرگ انتخاب کنید و تخم مرغ ها رو داخل کاسه بشکنید و وانیل رو بهش اضافه کنید. سپس با همزن برقی یا دستی چند دقیقه تخم مرغ ها رو هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط بشه. در ادامه شکر رو به تخم مرغ اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا شکر با تخم مرغ مخلوط بشه. سپس پوره توت فرنگی رو اضفه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست بشن.
همچنین بخوانید: طرز تهیه کیک سیب رنده شده و دارچین
مرحله سوم، اضافه کردن آرد
آرد رو با نمک و بیکینگ پودر مخلوط و الک کنید. سپس آرد رو کم کم و طی سه مرحله به مواد اضافه کنید و همزمان هم بزنید تا آرد گلوله نشه و کامل باز بشه.
همچنین بخوانید: طرز تهیه کیک نسکافه ای خیس بدون فر در قابلمه
مرحله چهارم، پختن کیک توت فرنگی بدون فر روی گاز داخل قابلمه
برای درست کردن کیک توت فرنگی روی گاز، شعله پخش کن رو روی حرارت بذارید و شعله رو روی متوسط تنظیم کنید. کف قابلمه یا تابه دوطرفه رو چرب کنید و آرد بپاشید و مایه کیک رو توی تابه بریزید و درب قابلمه رو بذارید. اگه از تابه دوطرفه استفاده میکنید که هیچ اما اگه از قابلمه معمولی استفاده میکنید، درب قابلمه یا تابه دمکنی بذارید. حرارت رو کم کنید و تابه رو روی شعله پخشکن بذارید و حدود 30 تا 40 دقیقه زمان بدید تا کیک بپزه.
برای پختن کیک داخل فر، کف قالب رو چرب کنید و کمی آرد بپاشید، سپس مایه کیک رو داخل قالب بریزید و کیک رو داخل فر که از قبل گرم شده بذارید و به مدت 30 تا 40 دقیقه با دمای 175 درجه سانتی گراد بپزید. در آخر کیک رو با خلال دندون چک کنید و اگه پخته بود از فر خارج کنید و 10 دقیقه بعد که خنک شد از قالب خارج کند.
برای تزئین کیک پوره توت فرنگی میتونید چند عدد توت فرنگی رو خرد کنید و با یک قاشق غذاخوری شکر توی تابه کمی حرارت بدید. وقتی که شکر آب شد و آب توت فرنگی تبخیر شد روی کیک بریزید. نوش جان.
تعداد تخم مرغ را نزدید؟
سلام ماندانای عزیز. 3 تا. اصلاح شد. ممنونم ازت.
میشه بگید مزه این کیک چطور میشه؟و آیا ارزش درست کردنش رو داره؟
خوبه مزش اسما جان