این سوپ اسفناج با شیر و خامه میتونه یکی از بهترین غذا برای این روزهای سرد باشه. یک وعده کامل و سیر کننده اگر با نان سرو شود. میدونم که برای خیلی ها ممکنه سوپ اسفناج خیلی جالب به نظر نرسه اما باور کنید وقتی با خامه و ترجیحا یک آجیل ترکیب میشه خوشمزه ایی بینظر درست میشه که باور نکردنیه. تهیه اش هم راحت و درست کردنش زمانی نمیبره. حتما این سوپ را درست کنید و در این روزهای سرد از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه سوپ اسفناج با شیر و خامه
- اسفناج خرد شده ۵۰۰ گرم
- خامه رقیق 200 گرم
- پیاز ۱ عدد
- گردو چرخ شده ۱/۲ پیمانه (به دلخواه)
- آب مرغ یا آب 3 پیمانه
- شیر 2 پیمانه
- روغن ۳ قاشق غذاخوری
- کره ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم و به دلخواه کمی پاپریکا
دستور پخت سوپ اسفناج با شیر و خامه
برای شروع ابتدا روغن و کره را در قابلمه ریخته تا گرم شود. سپس پیاز خرد شده را با کمی نمک اضافه کرده و تفت دهید پیاز که نرم شد، اسفناج را بریزید و یک دقیقه تفت بدهید سپس ۳ پیمانه آب گوشت یا مرغ یا آب را اضافه کنید تا اسفناج ها پخته شوند و به ۲/۳ برسد. حدود ۵ دقیقه.
سپس گردو (به دلخواه) را باخامه و دو پیمانه شیر در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. سپس مایع اسفناج و پیاز را اضافه کرده و کاملا در غذا ساز یا با گوشت کوب برقی یا هر دستگاه دیگری با گردو خامه کاملا مخلوط و به حالت کرمی در بیاورید.
سپس مجددا در قابلمه ریخته نمک و فلفل و به دلخواه کمی پاپریکا اضافه کنید. بگذارید چند دقیقه به آرامی قل بزند. سپس سوپ شما آماده است. میتوانید داخل نون گردی را تا نصفه خالی کرده و سوپ را سرو نمایید.
نوش جان