طرز تهیه این شیرینی سیب و دارچین ساده و خوشمزه رو براتون آماده کردم که با مواد ساده ای که در خونه هست میشه درستش کرد. امیدوارم مورد پسندتون واقع بشه. بریم برای مواد اولیه و دستور پختش.

مواد لازم برای تهیه شیرینی سیب و دارچین

مواد لازم برای رویه
  • سیب ۲ عدد پوست گرفته رنده ریز شده
  • شکر ۱ قاشق سوپ خوری
  • کره ۱ قاشق سوپ خوری
  • دارچین به مقدار دلخواه
مواد لازم برای خمیر
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شکر ۶۰ گرم
  • وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
  • روغن مایع ۶۰ گرم
  • آرد ۲۲۰ تا ۲۳۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۴ گرم
  • نمک یک چهارم قاشق چای خوری

دستور تهیه شیرینی سیب و دارچینطرز تهیه شیرینی سیب و دارچین با خمیر خانگی

 

برای شروع ابتدا سیب، شکر و کره رو روی حرارت متوسط تفت بدین تا وقتی که آبش جذب بشه دارچین رو اضافه کنید کمی تفت بدین از روی حرارت بردارین بذارید خنک بشه.

سپس تخم مرغ، وانیل و شکر رو با همزن دستی مخلوط کنید تا رنگش کمی روشن بشه روغن رو اضافه و مخلوط کنید بیشتر آرد رو همراه بیکینگ پودر و نمک اضافه کرده با لیسک مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه.

باقی مونده آرد رو در صورت نیاز اضافه کنید خمیر رو با دست جمع کنید کمی ورز بدین تا صاف و یکدست بشه خمیر رو به دو قسمت بزرگ و کوچک تقسیم کنید.

قسمت کوچکتر رو داخل فریزر قرار بدین تا کمی سفت بشه قسمت بزرگتر رو با وردنه به ضخامت دو سه میل پهن کنید مواد رویه پخته رو روی خمیر پخش کنید.

به دلخواه میتونید مثل من کمی گردوی خرد شده بریزید بعد خمیری که تو فریزر گذاشته بودین رو روی مواد با رنده درشت رنده کنید.

دستور تهیه شیرینی سیب و دارچین

سپس شیرینی سیب و دارچین رو با استفاده از کاردک یا کاتر به اندازه های دلخواه برش بزنید و داخل فر گرم ۱۸۰ درجه بذارید به مدت حدود ۲۰ دقیقه تا طلایی بشه.

بعد از خارج کردن روی شیرینی کمی پودر شکر الک کنید. نوش جان