کیک سیب کرم دار با یه کرم کاستارد لیمویی دست سازه که خوشمزگی این کیک رو چند برابر میکنه.

تصور کنین طعم سیب و دارچین رو با عطر لیمو چقدر خوشایند میتونه باشه! پس بدون معطلی بریم سراغش.


مواد لازم برای تهیه تهیه کیک سیب کرم دار

  • ۲ عدد سیب زرد
  • ۲ عدد تخم مرغ به دمای محیط رسیده
  • ۵۰ گرم روغن گیاهی دلخواه( ¼ لیوان)
  • ۱۰۰ گرم شکر (نصف لیوان به اضافه یک قاشق غذاخوری)
  • ۱۰۰ گرم شیر به دمای محیط رسیده (⅖ لیوان)
  • ۵۰ گرم کشمش (اختیاری) (کمتر از ¼ لیوان)
  • ۱ قاشق چای خوری وانیل یا پودر دارچین
  • ۱ پنس نمک

مواد لازم برای کرم کاستارد

  • ۲۵۰ میلی لیتر شیر (۱ لیوان)
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۶۰ گرم شکر (¼ لیوان)
  • ۱۵ گرم نشاسته ذرت (۱ قاشق غذاخوری)
  • نصف قاشق چای خوری پوست رنده شده لیموترش
  • پودر شکر برای پاشیدن روی کیک

دستور پخت کیک سیب کرم دار مجلسی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه کیک سیب کرم دار مجلسی و بسیار خوشمزه

ابتدا کرم کاستارد را حاضر کنید: در یک ظرف تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید. نشاسته را اضافه و کاملا با مواد ترکیب کنید.

رنده پوست لیمو ترش (بدون قسمت سفید پوسته) و شیر را با مواد مخلوط کرده و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و با همزن مدام هم بزنید تا به غلظت سفت تر از فرنی برسد.

کاستارد آماده را در یک ظرف دیگر قرار دهید. روی آن را را پارچه ی نازکی پوشانده و اجازه دهید خنک شود.

سیب ها را پوست بکنید و به صورت ورقه ورقه برش کرده روی آنها را مقدار کمی آب لیمو ترش بپاشید. کشمش ها را هم اضافه و کامل تمام مواد را با هم ترکیب کنید.

کیک را حاضر کنید: در یک ظرف تخم مرغ ها را با شکر بزنید تا روشن و حجیم شود.

روغن و شیر را به مواد اضافه و ترکیب کنید.

بکینگ پودر و آرد و دارچین را با هم الک کرده و به مواد در طی دو تا سه مرحله اضافه و آرام آرام در یک جهت هم بزنید تا ترکیب یکدستی ایجاد شود.

ترکیب سیب و کشمش را هم به مایه کیک اضافه کنید.

یک قالب گرد ۲۶ سانتی متری را چرب کرده و چرب و آرد پاشی کنید. کف قالب را کاغذ روغنی قرار دهید و مایه کیک را داخل قالب بریزید.

کاستارد خنک را داخل یک قیف قنادی بریزید به صورت حلزونی (یا به صورت نامنظم در جاهای مختلف سطح مایه کیک) پایپ کنید.

قالب را به فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد بفرستید تا به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه (یا تا زمان لازم) کیک بپزد.

بعد از پخت اجازه دهید که کیک کاملاً خنک شده و سپس آن را از قالب خارج کرده روی آن را پودر شکر یا پودر قند بپاشید و سرو کنید.

5/5 - (1 امتیاز)