این کیک سیب ایتالیایی یکی از معروفترین کیک های ایتالیاییه. کیک راحتیه ولی پختش کمی حوصله می خواد. این کیک سیب ایتالیایی با بقیه کیک سیب ها تفاوت داره و به امتحان کردنش می ارزه. امیدوارم که درست کنید و خوشتون بیاد.


مواد لازم برای تهیه کیک سیب ایتالیایی

برای تهیه کرم مخصوص

  • شیر ۲۵۰ میلی لیتر
  • شکر ۵۰ گرم
  • زرده تخم مرغ یک عدد
  • نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
  • آرد یک قاشق غذاخوری
  • وانیل یک دوم قاشق چایخوری

برای کیک

  • تخم مرغ دو عدد
  • شکر ۱۰۰ گرم
  • روغن مایع ۱۰۰ میلی لیتر
  • شیر ۱۰۰ میلی لیتر
  • آرد ۲۵۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
  • سیب یک عدد

دستور پخت کیک سیب ایتالیایی خوشمزه به روش اصلی

طرز تهیه کیک سیب ایتالیایی

ابتدا کرم رو تهیه کنید. برای آماده کردن کرم ابتدا شیر، شکر، زرده تخم مرغ، آرد و نشاسته ذرت را با هم خوب مخلوط کرده تا گلوله نداشته باشد. سپس روی حرارت ملایم برده و دائم هم بزنید تا سفت شود.

چند ثانیه آخر وانیل را اضافه کرده مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. (همیشه به یاد داشته باشید که وانیل پودری رو نباید داخل مایعات که قراره بجوشند ریخت.)

سپس روی سطح کرم رو سلفون کشیده تا پوسته تشکیل نده و کنار بگذارید تا سرد بشه.

برای آماده کردن مایه کیک ابتدا تخم مرغ، وانیل و شکر را با همزن بزنید تا کاملا فرم گرفته و روبانی شود.

در ادامه همزن رو کنار بگذارید و با لیسک و یا ویسک دستی کار کنید.

روغن و شیر را با تخم مرغ و شکر فرم گرفته مخلوط کرده (فولد کنید) در آخر هم آرد و بیکینگ پودر را طی چند مرحله روی مواد الک کرده و فولد کنید.

داخل یک قالب به قطر ۲۸ سانت را کاغذ روغنی بیاندازید طوری که دیواره های قالب هم با کاغذ پوشانده شود

سپس مواد کیک را درون قالب ریخته یکدست پخش کنید.

در ادامه کرم سرد شده را داخل قیف ریخته و به صورت مارپیج روی کیک طرح بیاندازید.

یک عدد سیب را به صورت اسلایس های نازک درآورده و بین مارپیج جای دهید.

در نهایت هم درون فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه و یا تا زمانی که کاملا پخته شده و رنگ بگیرد قرار دهید.

در انتها و پس از خنک شدن کیک با پودر شکر تزئین کنید.

نوش جان

5/5 - (1 امتیاز)