سمبوسه پیتزایی فوقالعاده خوشمزه و پرطرفداره به خصوص در بین کودکان. سمبوسه پیتزای به دلیل مواد اولیه مشابهی که با پیتزا داره به خصوص پنیر پیتزا، عطر و طعم پیتزا رو داره. برای درست کردن سمبوسه پیتزایی میتونید از سوسیس و کالباس هم استفاده کنید، اما در این دستور پخت سمبوسه پیتزایی از سینه مرغ استفاده شده که اگه دوست داشتید میتونید سینه مرغ رو با سوسیس و کالباس جایگزین کنید.
سمبوسه پیتزایی غذایی مناسب برای جشن تولد و دورهمیهای دوستانه هست. سمبوسه پیتزایی رو هم میتونید داخل روغن سرخ کنید یا میتونید داخل فر درست کنید.
برای اینکه به طعم پیتزا نزدیکتر بشه میتونید از خمیر پیتزا یا خمیر پیراشکی استفاده کنید. اما اگه قصد دارید تا یه سمبوسه پیتزایی ساده و فوری درست کنید، از نون لواش استفاده کنید. در ادامه با طرز تهیه سمبوسه پیتزایی با مرغ بدون گوشت چرخ کرده به صورت مرحله به مرحله آشنا میشید.
مواد لازم سمبوسه پیتزایی بدون گوشت با مرغ
- سینه مرغ کامل 1 عدد (یا 4عدد سوسیس و 5 ورق کالباس)
- پیاز متوسط 1 عدد
- قارچ 8 عدد
- فلفل دلمهای 1 عدد (به دلخواه)
- ذرت پخته یا کنسروی 2 قاشق غذاخوری (به دلخواه)
- پنیر پیتزا 1 لیوان فرانسوی دستهدار (200 گرم)
- نان لواش 5 عدد (یا خمیر پیتزا)
- نمک 1 قاشق چایخوری
- فلفل 1 قاشق چایخوری
- پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
- پودر سیر 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه سمبوسه پیتزایی با مرغ بدون گوشت چرخ کرده
مرحله اول، پختن سینه مرغ
برای شروع پیاز رو پوت بگیرید و به چهار قسمت تقسیم کنید. سینه مرغ و پیاز رو داخل قابلمه بذارید روش مقداری آب بریزید و روی حرارت بذارید تا مرغ بپزه.
وقتی که مرغ پخت و خنک شد، استخوان سینه مرغ رو جدا کنید و به قطعات مکعبی کوچک خرد کنید.
اگه قصد دارید که از سوسیس و کالباس به جای مرغ استفاده کنید، سوسیس رو نگینی ریز و کالباس رو به شکل مربعهای کوچک خرد کنید.
مرحله دوم، خرد کردن قارچ و فلفل دلمهای
قارچها رو شسته و به صورت نگینی ریز خرد کنید. فلفل دلمه رو هم نگینی ریز خرد کنید. اگه مایل به استفاده از فلفل دلمه نیستید حذفش کنید اما در نظر داشته باشید که عطر و طعم فلفل دلمه باعث میشه که سمبوسه پیتزایی طعم خیلی بهتری داشته باشه. میتونید قارچ رو کمی تفت بدید تا آبش کشیده بشه.
مرحله سوم، مخلوط کردن مواد داخل سمبوسه پیتزایی
در این مرحله یک کاسه بزرگ بردارید و سینه مرغ خرد شده، قارچ و فلفل دلمه خرد شده، ذرت، پنیر پیتزا، آویشن، پودر سیر، نمک و فلفل رو اضافه کنید و مواد رو خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله چهارم، پیچیدن سمبوسه پیتزایی
برای درست کردن سمبوسه پیتزایی با نان لواش، نون رو به شکل مستطیل برش بدید. 2 قاشق از مواد رو روی نون بریزید. حالا نون رو به صورتی که تو عکس زیر میبینید بپیچید.
طرز تهیه سمبوسه پیتزایی رولی
برای دریت کردن سمبوسه پیتزایی رولی، نون رو به صورت مستطیل برش بزنید و 2 قاشق از مواد رو یک طرف نون بریزید و سپس نون رو از یک طرف به آرومی رول کنید.
طرز تهیه سمبوسه پیتزایی با خمیر
برای درست کردن سمبوسه پیتزایی با خمیر، روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر رو نازک پهن کنید. مقداری از مواد روی خمیر بریزید و خمیر رو به شکلی که دوست دارید بپیچید.
مرحله پنجم، سرخ کردن سمبوسه پیتزایی
داخل ماهیتابه مقداری روغن سرخ کردن بریزید.
وقتی که روغن داغ شد، سمبوسهها رو به آرومی داخل تابه بذارید و دو طرف سمبوسهها رو روی حرارت ملایم به آرومی سرخ کنید.
وقتی که سرخ شد، سمبوسه رو روی صافی یا دستمال مخصوص بذارید تا روغن اضافی سمبوسه گرفته بشه و بعد نوش جان کنید.
پخت سمبوسه پیتزایی داخل فر
اگه سمبوسه پتزایی رو با خمیر درست کردید، میتونید سمبوسه رو داخل فر بپزید. برای این کار هر زو طرف خمیر سمبوسه ر. کره آب شده بمالید و سپس سمبوسهها رو داخل سینی فر بچینید و فر رو به مدت 15 دقیقه گرم کنید. سپس مبوسهها رو به مدت 30 دقیقه داخل فر با دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید.
نکات مهم و فوت و فن های سمبوسه پیتزایی
- برای اینکه سمبوسه پیتزایی خوشمزهتری داشته باشید، میتونید مقدار پنیر پیتزا رو افزایش بدید.
- برای چسباندن لبههای نون بعد از پیچیدن سمبوسه، یک قاشق غذاخوری آرد رو با کمی آب مخلوط کنید تا کمی رقیق بشه. کمی از این مایع لبههای نون سمبوسه بمالید تا به هم بچسبند.
- اگه دوست دارید تا سمبوسه پیتزایی تندی داشته باشید، یک تا دو قاشق چایخوری فلفل قرمز به مواد داخل سمبوسه اضافه کنید.
- اگه از سوسیس و کالباس استفاده میکنید، پودر سیر رو حذف کنید.