کیک کشمشی یه کیک خوشمزه و ساده‌ست و می‌تونید برای دورهمی‌های دوستانه درست کنید و کلی ازش لذت ببرید.


مواد لازم برای تهیه کیک کشمشی ساده خانگی

  • آرد 2 لیوان
  • شکر 1 لیوان
  • تخم مرغ 3 عدد
  • ماست سه چهارم لیوان
  • روغن دو سوم لیوان
  • وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ پودر 2 قاشق چای‌خوری
  • گلاب 1 قاشق غذاخوری
  • کشمش نصف لیوان

طرز پخت کیک کشمشی ساده خانگی بدون فر روی گاز

طرز تهیه کیک کشمشی ساده خانگی بدون فر

آرد و بکینگ پودر رو ۳ مرتبه الک کنید.

تخم مرغ، وانیل و شکر رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه. حتماً بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا همه مواد خوب هم بخوره تا بعد از پخت کیک بوی زهم نگیره.

ماست، روغن و گلاب رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی ۲ مرحله اضافه کنید و با دور کند در حد مخلوط شدن هم بزنید

قالب دلخواه رو با روغن جدا کننده چرب کنید

یک سوم از مایه کیک رو داخل قالب بریزید. سپس کشمش رو با مقداری آرد مخلوط کنید و به باقیمونده مایه کیک اضافه کنید و دورانی هم بزنید تا مخلوط بشه. در ادامه مایه کشمشی رو هم داخل قالب بریزید. قالب رو در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۵۰ دقیقه بزارید تا کیک بپزه.

نکته مهم: کشمش رو از قبل بشورید و روی پارچه پهن کنید تا خشک بشه چون اگه از کشمش خیس استفاده کنید بخاطر سنگین بودنش ته نشین میشه.

با خلال دندون چک کنید اگه تمیز بیرون اومد یعنی کیک آماده ست. سپس از فر در بیارید، ۱۰ دقیقه صبر کنید تا از حرارت بیفته و بعد از قالب خارج کنید.

برای پخت کیک بدون فر داخل قابلمه روی گاز قابلمه رو روی شعله کمی گرم کنید و با روغن چرب کرده بعد روی شعده پخش کن با شعله خیلی کم بزارید تا دم بکشه، روی قابلمه هم دمکنی بزارید، بعد از ۴۰ دقیقه با خلال دندون چک کنید اگر به کیک نچسبید،کامل پخته و آماده ست که نوش جونش کنید.


طرز تهیه کیک کشمشی قابلمه ای

با این رسپی بهترین کیک کشمشی قابلمه ای رو با بهترین بافت و طعم رو خواهید داشت!

مواد لازم:

  • آرد ۱۲۵ گرم (۱ لیوان)
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شکر ۱۰۰ گرم (نصف لیوان)
  • ماست ۷۵ گرم (۱/۳ لیوان)
  • روغن مایع ۶۰ گرم (۱/۳ لیوان)
  • بکینگ پودر ۱ ق چ
  • وانیل نوک ق چ
  • گردو خرد شده ۲۵ گرم (۱/۴ لیوان) (به دلخواه، می تونید حذف کنید.)
  • کشمش ۵۰ گرم (۱/۴ لیوان)

طرز تهیه:

گردو خرد شده، کشمش و ۱ قاشق از آرد دستور رو باهم ‌مخلوط کنید. (اضافات آردش رو دوباره الک کنید)

مابقی آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و ۳ بار الک کنید.

تخم مرغ، وانیل و شکر رو ۷ تا ۸ دقیقه با همزن دستی بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. (دورگیری فراموش نشود تا بوی زهم نگیرد.) (با همزن برقی ۳ الی ۴ دقیقه.)

روغن مایع و ماست رو اضافه و ۳۰ ثانیه هم بزنید.

مخلوط آرد و بکینگ پودر رو در ۲ مرحله اضافه و چند ثانیه دیگر هم بزنید تا یکدست بشه.

قابلمه رو با روغن مایع یا کره چرب کنید.

۱/۳ از مایه کیک رو داخل قابلمه بریزید. (برای اینکه گردو وکشمش ته نشین نشود.)

حالا گردو و کشمش آردی رو با باقیمانده از مواد کیک مخلوط و داخل قابلمه بریزید.

قابلمه رو روی شعله پخش کن از قبل گرم شده با حرارت کم و شعله متوسط به همراه دم کمی به مدت ۳۵ الی ۴۵ دقیقه بگذارید تا بپزه.

داخل فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه.

داخل توستر با دمای ۱۶۰ به مدت ۳۵ الی ۴۵ دقیقه.

نکات مهم:

  • اصلی ترین نکات ته نشین نشدن کشمش و گردو یکی ترکیب کردن اونها با آرد و دیگری غلظت درست مواده. پس اندازه ها رو دقیق بزنید.
  • این کیک رو بدون همزن برقی هم میشه درست کرد.
  • بهتره شیر جایگزین ماست نشه چون مواد شل و گردو وکشمش تهنشین میشه و اینکه بافت کیک با ماست پنبه ای تره.
  • میتونید به جای ترکیب کردن گردو و کشمش با مایه کیک، اونها رو بین مواد بریزید.
  • تا نیم ساعت اول به هیج عنوان در فر رو باز نکنید چون پف کیک میخوابه.

طرز تهیه کیک کاکائویی کشمشی بدون فر

مواد لازم
  • ارد قنادی ٢ لیوان
  • نشاسته ذرت ٣ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ ٣ عدد
  • ماست شیرین ١ لیوان سر خالی
  • شکر ١ استکان
  • روغن ١ استکان
  • کاکائو ٢ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر ١ قاشق مرباخوری سرپر
  • هل ١ قاشق چای خوری
  • گلاب ٣ قاشق سوپ خوری
  • کشمش ٤ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه

ابتدا قابلمه ی تفلون ٦ نفری را روی گاز گذاشته و زیرش شعله پخش کن میگذاریم و شعله را کم میکنیم.

تخم مرغها را در ظرفی شکسته ٣ دقیقه با همزن برقی میزنیم سپس شکر را افزوده و ١ دقیقه با همزن میزنیم بعد روغن را اضافه کرده و ١ دقیقه با همزن میزنیم سپس ماست و گلابرا را اضافه کرده و ٣٠ ثانیه با همزن میزنیم حالا ارد و ب پ و کاکائو و هل را مخلوط کرده الک میکنیم و به بقیه ی مواد اضافه کرده و با قاشق هم میزنیم تا یکدست شود.

کشمش را شسته و با ١ ق غ ارد مخلوط کرده و به مایه ی کیک اضافه میکنیم.

قابلمه را چرب کرده و مواد کیک را ریخته و دمکنی میگذاریم بعد از ١ ساعت دمکنی را برداشته و چنگال در کیک فرو میکنیم اگر چیزی به چنگال نچسبید اماده است در غیر اینصورت دمکنی را گذاشته و چند دقیقه ی دیگر فرصت میدهیم و کیک خوشمزه ی ما اماده است.

نکته: اگر دمکنی را زودتر برداریم پف کیک میخوابد.

کشمش را با ارد مخلوط میکنیم و توی مایه ی کیک میریزیم که ته نشین نشود و در لابلای کیک پراکنده شود.

4.9/5 - (7 امتیاز)