این کیک نسکافه ای خیس بدون همزن و فر درست میشه و خیلی خوشمزه و متفاوت با بقیه کیکهاست.
مواد لازم برای تهیه کیک نسکافه ای خیس
- تخم مرغ 2 عدد
- شکر 8 قاشق غذاخوری
- وانیل 1 قاشق چایخوری
- آرد 8 قاشق غذاخوری
- شیر 8 قاشق غذاخوری
- روغن 8 قاشق غذاخوری
- پودر نسکافه 2 قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
- نمک نوک قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه سس نسکافه ای خیس
- شیر سه چهارم لیوان
- شکر یک چهارم لیوان
- روغن 4 قاشق غذاخوری
- پودر نسکافه 2 قاشق غذاخوری
طرز پخت کیک نسکافه ای خیس بدون فر در قابلمه
اول قابلمه رو که قالب کیکمون هست آماده میکنیم. برای اینکه کیک به قابلمه نچسبه بهتره هم قابله رو با روغن خوب چرب کنید و هم آردپاشی کنید و هم کاغذ روغنی بیندازید. دیواره های قابلمه رو روغن بزنید و دولایه کاغذ روغنی کف قابلمه بزارید.
تو یه ظرف تخم مرغ ها رو با وانیل و شکر به مدت 5 دقیقه با همزن دستی میزنیم. بعد شیر و روغن رو اضافه میکنیم و دود 30 ثانیه میزنیم. سپس آرد و پودر نسکافه و بیکینگ پودر و نوک قاشق چایخوری نمک رو الک میکنیم و به مواد تخم مرغی اضافه میکنیم و هم میزنیم.
مواد رو توی قابلمه میریزیم چند بار میکوبیم زمین تا هواگیری بشه. سپس گاز رو روشن میکنیم با حرارت کم، شعله پخش کن میزاریم قابلمه رو روی شعله پخش کن میزاریم حتما دمکن بزارید تا کیک خمیر نشه نیم ساعت زمان میخواد تا پخته بشه البته اگه بوی کیک بلند شد با سیخ چوبی تستش کنید. تا کیک بپزه، سس کیک رو درست میکنیم.
مواد سس رو با هم مخلوط کرده روی حرارت میزاریم نیاز نیست بجوشه و غلیظ بشه در حدی که شکر حل بشه کافیه. سس آماده رو کنار میزاریم تا ولرم بشه.
وقتی کیک پخت روی کیک رو سوراخ میکنیم برش میزنیم بعد سس رو میریزیم روی کیک داغ یک ساعت به همون حالت میزاریم تا مواد سس به خورد کیک بره بعد از یک ساعت به ظرف سرو انتقالش میدیم و تزئین میکنیم.