قرابیه دارچینی یه شیرینی فوق خوشمزه، من یه تغییر کوچک دادم تو این شیرینی بجای عسل از شیره انگور استفاده کردم و از هل هم استفاده کردم. امیدوارم که شما هم درست کنین و لذت ببرین.
مواد لازم برای تهیه قرابیه دارچینی
- آرد ۳ لیوان
- شیره انگور ۳ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ ۲ عدد
- شکر یک لیوان سر خالی
- ماست ۲ قاشق غذاخوری
- روغن نصف لیوان
- پودر دارچین نصف قاشق چای خوری
- پودر هل نصف قاشق چای خوری
- وانیل نصف قاشق مرباخوری
- بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
برای رومال
- زرده تخم مرغ یک عدد بزرگ
- پودر هل نصف قاشق چای خوری
- پودر دارچین نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه قرابیه دارچینی با شیره انگور
برای شروع ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن میزنیم تا حجمش دو برابر بشه.
سپس روغن و ماست رو اضافه دوباره هم میزنیم تا مخلوط بشه. شیره انگور رو اضافه و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
من موادم رو به ۲ قسمت تقسیم کردم به یکی پودر دارچین و به یکی پودر هل اضافه کردم.
آرد و بکینگ پودر که از قبل الک کرده بودم نصف به مواده دارچینی و نصف به مواد هل دار اضافه کردم دوباره با همزن زدم.
یه خمیر چسبناک بدست میاد دیگه آرد نزنین و خمیرو نیم ساعت بزارین یخچال استراحت کنه. سپس کف سینی رو کاغذ روغنی انداختم.
دستمون رو چرب و از خمیر به اندازه دلخواه بر میداریم به شکل مورد نظر فرم میدیم.
زرده تخم مرغ رو نصف کردم به یکی پودر هل به یکی پودر دارچین زدم با فرچه رومال کردم روی خمیرا، بعد با چنگال شکل دادم. فر رو از قبل گرم درجه حرارت ۱۷۰ به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه گذاشتم تا قرابیه ها پخته بشن. در آخر گریل رو روشن کردم روشون طلایی بشه. به همین راحتی و خوشمزگی! نوش جان