این قرابیه پسته ای از اون مدل شیرینی هاست که هم خیلی سریع آماده میشه و هم فوقالعاده خوشمزه اس. حالا تصور کنید قرابیه پسته ای باشه و با شربت هم خیس بشه… چه شود!
مواد لازم برای تهیه قرابیه پسته ای
- 125 گرم کره نرم به دمای محیط رسیده
- 1 فنجان روغن
- 1 فنجان شکر
- 1 عدد تخم مرغ
- 3 ق غ پودر پسته
- 1 تا 2 قطره رنگ خوراکی سبز
- 3 تا 3 ونیم پیمانه آرد (بعد از 3 پیمانه با کنترل اضافه شود)
- 1 بسته بکینگ پودر (10 گرم)
برای شربت:
- 1 پیمانه شکر
- 1 ونیم پیمانه آب
سایز فنجان: 125 میلی لیتر
دستور پخت شیرینی قرابیه پسته ای
ابتدا شربت رو آماده می کنیم. شکر و آب رو داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت میزاریم تا شکر کاملا حل بشه. نیازی به جوشیدن نیست. کنار میزاریم تا خنک بشه.
داخل کاسه ای همه ی مواد بجز آرد رو ریخته و با دست مخلوط می کنیم. 3 پیمانه آرد رو هم بهش اضافه کرده و شروع به ورز دادن می کنیم.
مابقی آرد رو کم کم بهش اضافه می کنیم. همین که خمیر جمع شد و قابل گلوله کردن بود، کافیه. چند قطره رنگ خوراکی هم بهش اضافه کرده و از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو برمی داریم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده ایم با فاصله می چینیم.
سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 170 به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه میزاریم.
همین که زیر قرابیه ها طلایی شد کافیه. از فر خارج کرده و 2 تا 3 دقیقه صبر می کنیم از داغی اولیه بیوفته.
سپس شربت خنک شده رو روی قرابیه ها می ریزیم و وقتی شربت جذب قرابیه شد با شکلات سفید بن ماری شده و پودرپسته تزئین می کنیم. نوش جان