تارت گلابی خوشگل جذابمون نوعی تاتین تارت هست و چرا به این اسم از تارت معروفه؟! چون نوعی تارت وارونه ست و یه تارت اصیل فرانسویه، شما میتونید به جای گلابی از انواع میوه های تابستونی مثل آلو، زردآلو، هلو و شلیل و در همه فصل از سیب استفاده کنید ولی با گلابی بسیار طعم دلچسبی داشت! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه تارت گلابی

مواد لازم برای خمیر

  • آرد ۲۰۰ گرم (حدود ۱و ۳/۴ پیمانه)
  • کره سرد ۱۰۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
  • شکر ۱ قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • ماست یونانی ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک ۱ پینچ و دارچین

مواد لازم برای فیلینگ (کاراملیزه کردن شکر)

  • شکر ۵۰ گرم (۱/۳ پیمانه) بهتره شکر قهوه ای باشه
  • کره ۵۰ گرم
  • گلابی ۴ تا ۵ عدد

طرز تهیه تارت گلابی فرانسوی

طرز تهیه تارت گلابی فرانسوی

برای شروع گلابی هاتونو پوست بگیرید و از طول به چهارقسمت تقسیم کنید و هسته هاشونو جدا کنید.

اول خمیرو درست کنید.

آرد و بیکینگ پودر رو ۳ بار الک کنید، کره سرد رو مکعبی ریز خرد کنید به آرد اضافه کنید و با نوک انگشتاتون خوب کره رو به خورد آرد بدید تا درنهایت یه مخلوط شنی طور داشته باشین.

دقت کنید به هیچ وجه با کف دست ورز ندید چون گرمای کف دستتون باعث میشه خمیر به روغن بیفته.

حالا بقیه مواد خمیر شامل تخم مرغ و نمک و شکر و ماست رو به آرد اضافه کنید و با نوک انگشتاتون ورز بدید در حدی که خمیر جمع بشه و یکدست و لطیف باشه کافیه زیاد از حد ورز ندید که خمیرتون روغن نیفته و سنگین نشه. خمیر انواع تارت و پای برخلاف خمیر جادوئی نباید زیاد ورز بخوره.

حالا خمیر رو داخل کیسه فریزر کمی باز کنید و بذارید تا نیم ساعت داخل یخچال.

کره رو داخل یه ظرفی که قابلیت حرارت دیدن و مناسب فر باشه ذوب کنید، شکر رو اضافه کنید با شعله کم شکر که حل شد حالا اسلایس های گلابی یا هر میوه ای رو به هر ترتیبی که دوس دارید داخل ظرفتون بچینید و بذارید روی حرارت بمونه.

حدود یک ربع با شعله متوسط اصلا میوه ها رو پشت و رو نکنید بعداز یک ربع شعله رو خاموش کنید بذارید مواد فیلینگ خنک بشه.

خمیر رو بعد از استراحت با وردنه به شکل هندسی ظرفتون دربیارید از اطراف چند سانت بزرگتر در نظر بگیرید. روی گلابی ها تونو دارچین بپاشید و حالا خمیر رو آروم بلند کنید و بذارید روی مواد فیلینگ و از اطراف خوب لبه های خمیر رو بدید داخل تا کاملا روی میوه ها رو بگیره و بپوشونه.

با چاقو مرکز خمیرتونو یه علامت + ایجاد کنید تا داخل فر مواد فیلینگتون خوب حرارت ببینه.

بذارید داخل فر گازی: ۱۷۵ درجه سانتی گراد، فر برقی: ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه. بعد که خنک شد در ظرف سرو برگردونید.

طرز تهیه دسر گلابی درسته پخته با دارچین، کاراملی و داغ بدون فر