کیک ناپلئونی با خمیر هزارلا رو که من که از دیدنش سیر نمیشم! کيک ناپلئونی به اين خوشگلی دیده بودين تا حالا؟ طعمش هم مثل خودش فوق العاده جذاب و خاصه!
مواد لازم برای تهیه کیک ناپلئونی با خمیر هزارلا
مواد لازم برای کراست
- خمیر هزارلا 500 گرم
ابتدا خمیر هزارلا رو باز میکنیم و روی سطحش آرد می پاشیم بعد دو تا دایره به قطر ۲۶ سانت برش میدیم.
یک برش رو به ۱۴ قسمت مساوی تقسیم ميکنيم برای سطح کیک، و برش دیگه رو فقط با چنگال سوراخ می کنيم.
حالا برش ها رو توی سینی فر میچینیم و روشون رو با تخم مرغ کامل رومال ميکنيم و شکر می پاشیم، و بعد میذاریم تو فر داغ ۲۰۰ درجه به مدت ۱۴ دقیقه.
در این فاصله فیلینگ رو آماده میکنیم.
مواد لازم
- شیر ۱ لیتر
- نشاسته ذرت ۱۰۰ گرم
- زرده تخم مرغ ۶ عدد
- شکر ۳۰۰ گرم
- ورق ژلاتین ۶ عدد (یا معادلش پودر ژلاتین)
- وانیل ۱قاشق چای خوری
- آب برای خیساندن ژلاتین
- خامه فرم گرفته ۴۰۰ گرم
طرز تهیه کیک ناپلئونی با خمیر هزارلا
ابتدا شیر و وانیل رو داخل یه قابلمه میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا شیر به جوش بیاد.
حالا در یه قابلمه ی دیگه نشاسته ذرت، زرده های تخم مرغ و شکر رو میریزیم و با هم مخلوط میکنیم، سپس شیر داغ رو کم کم بهشون اضافه و هم میزنیم و دوباره روی حرارت ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم تا مواد مانند فرنی غلیظ شوند.
سپس از روی حرارت برمیداریم و بازم هم میزنیم تا مواد کاملا خنک شوند، حالا خامه ی فرم گرفته و ژلاتین رو به کرم اضافه و مخلوط میکنیم.
مواد لازم برای لایه ميو ای
- میوه های یخ زده یا تاره ۴۰۰ گرم ( مثل توت فرنگی، بلوبری، شاتوت )
- شکر ۱۴۰ گرم
- نشاسته ذرت ۳۵ گرم + ۴ قاشق غذاخوری آب سرد
طرز تهیه
میوه ها رو با شکر توی یه قابلمه میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم وقتی میوها نرم شدن با گوشتکوب برقی یا بلندر پوره میکنیم.
حالا ۳۵ گرم نشاسته ذرت رو با ۴ ق آب مخلوط میکنیم و به میوه های پوره شده اضافه و دوباره روی حرارت ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم تا زمانی که یه سس غلیظ بدست بیاد، سپس از روی حرارت برمیداریم و روشو میپوشانیم تا رویه نبنده.
برای مونتاژ کيک ابتدا خمیر هزارلای بزرگ رو داخل یه رينگ قرار میدهیم، اگه خیلی پف کرده بود با دست کمی فشارش میدیم بعد نیمی از کرم آماده شده رو روش میریزیم و بعد لایه میوه ای رو که آماده کرده بوديم و دوباره مابقی کرم، و با همون کرم روی سطح کار رو ماسوره میزنیم و روی هر کدام یک برش خمیر هزار لا قرار میدهیم بعد کیک رو با همون رينگ چند ساعت در يخچال قرار میدهیم.