قرابیه شکلاتی خیس یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین شیرینی های عید هست که میشه درستش کرد.

این شیرینی های فوری رو میتونین تو تابه سر گاز هم درستشون کنین. دستورش رو در ادامه براتون نوشتم. خودم قبلا این شیرینی رو درست کردم و به نظرم فوق العاده ست.


مواد لازم برای تهیه قرابیه خیس شکلاتی

  • ۱۲۵ گرم کره به دمای محیط رسیده
  • ۱ قاشق چای خوری روغن
  • ۱ قاشق چای خوری پر پودر شکر
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • مقداری وانیل

برای تزئین

  • شکلات سفید و تیره ذوب شده به مقدار لازم

مواد لازم شربت

  • ۱ لیوان شکر
  • ۱/۵ لیوان شیر

طرز تهیه قرابیه خیس شکلاتی

طرز تهیه قرابیه شکلاتی خیس

۱. شیر و شکر را در یک تابه با هم ترکیب کنید و روی حرارت قرار دهید. وقتی به جوش آمد، آن را از روی حرارت برداشته تا کاملاً در محیط خنک شود.

۲. قرابیه را حاضر کنید. تمام مواد لازم قرابیه را به غیر از آرد با هم ترکیب کنید. آرد را کم کم اضافه کرده تا خمیر نرمی بدست آید.

۳. از خمیر به اندازه های یک گردو برداشته و در سینی فر روی کاغذ روغنی با فاصله قرار دهید تا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه بپزد.

دستور پخت قرابیه شکلاتی خیس
۴. می توانید در کف تابه هم کاغذ روغنی قرار دهید و تابه را روی شعله پخش کن قرار داده و با حرارت کم قرابیه ها را به مدت حدود ۳۰ دقیقه روی گاز هم بپزید.اگر در تابه کاملا کیپ میشود نیازی به دم کنی نیست ولی اگر کاملا کیپ نیست دمکنی قرار دهید.

۵. بعد از پخته شدن حدود یک دقیقه شیرینیها کمی خنک شود، سپس آنها را در شربت فرو ببرید و بعد از چند ثانیه از شربت خارج کنید.

طرز تهیه قرابیه شکلاتی خیس بدون فر

به طور دلخواه با شکلات سفید و شکلات تلخ ذوب شده روی آنها را تزئین کنید.

قرابیه خیس شکلاتی بدون فر


طرز تهیه قرابیه پسته با مغزی شکلاتی

اندازه لیوان استفاده شده 240 میلی لیتر

مواد لازم:

  • 90 گرم کره
  • نصف لیوان (100 گرم) شکر دانه ریز
  • 2 تا 2و نیم قاشق غذاخوری (30 گرم) شکر قهوه‌ای
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1 لیوان (140 گرم) آرد
  • 1 قاشق مرباخوری (5 گرم) نشاسته ذرت
  • نصف لیوان (50 گرم) پودر پسته
  • نصف لیوان پسته درشت خرد شده
  • 100 گرم شکلات شیری

طرز تهیه:

کره نرم شده، شکر سفید و شکر قهوه‌ای را با همزن هم بزنید. تخم مرغ را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید.

آرد، نشاسته و پسته‌ها را اضافه کرده و در این مرحله شروع به ورز دادن کنید. سپس خمیر را به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید. سپس از خمیر به اندازه گردو برداشته در دست باز کنید و میان آن دو تکه شکلات بگذارید و اطراف آن را جمع کنید.

قرابیه ها را در فر از پیش گرم شده در دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 11 دقیقه بپزید و به صورت گرم سرو کنید.