پفیلا یا پاپ کورن یا ذرت بو داده یکی از تنقلات خوشمزه و پرطرفداره که سالمه و همچنین ارزش غذایی خوبی هم داره. پفیلا رو می‌تونید به راحتی تو خونه با طعم‌های متفاوت درست کنید. در ادامه با طرز تهیه پفیلا گوجه ای با رب گوجه مرحله به مرحله آشنا میشید.


مواد لازم برای تهیه پفیلا گوجه ای با رب گوجه

  • ذرت 1 فنجان
  • روغن مایع یا روغن زیتون 4 قاشق چای‌خوری
  • فلفل چیلی 1 قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • ریحان خشک پودر شده یک و نیم قاشق چای‌خوری
  • پودر آویشن نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک 1 قاشق چای‌خوری
  • پودر سیر قاشق چای‌خوری
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق چای‌خوری سرپر
  • پنیر پارمزان رنده شده 1 قاشق غذاخوری برای تزئین
  • ریحان تازه خرد شده 1 قاشق چای‌خوری برای تزئین

طرز تهیه پفیلا گوجه ای با رب گوجه با طعم پیتزا بدون روغن

طرز تهیه پفیلا گوجه ای با رب گوجه با طعم پیتزا بدون روغن

مرحله اول، گرم کردن فر

فر رو روشن کنید و ۱۵ دقیقه زمان بدید تا با دمای 150 درجه سانتی‌گرا گرم بشه.


مرحله دوم، آماده کردن مواد مزه دار کردن پفیلا

روغن پودر چیلی ریحون خشک نمک فلفل سیاه آویشن پودر سیر و رب گوجه فرنگی رو داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت کم بذارید. مواد رو هم بزنید و بین 2 تا 4 دقیقه به مواد حرارت بدید تا عطر ادویه‌ها بلند بشه.


مرحله سوم، طعم دار کردن ذرت

ذرت رو داخل یک کاسه گود بریزید. سپس مواد رو از روی حرارت بردارید و داخل کاسه روی ذرت برزید و ذرت رو با قاشق خوب هم بزنید تا مواد به طور کامل با ذرت مخلوط بشه.


مرحله چهارم گذاشتن ذرت داخل فر

ذرت رو روی سینی فر یا فویل آلومینیومی بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید. سپس ذرت رو داخل فر بذارید و حدود 7 تا 10 دقیقه زمان بدید تا پفیلای گوجه ای با رب گوجه فرنگی آماده بشه.


مرحله پنجم سرو و تزئین

وقتی که پفیلا آماده شد داخل ظرف مورد نظر بریزید و روش مقداری پنیر پارمزان رنده شده و ریحون تازه و ریز خرد شده بریزید و نوش جان کنید.