و اینک پاستا پنه مرغ و قارچ با سس آلفردو یا همون پاستا چیکن آلفردو. فکر کنم تقریبا همه این ترکیب بینظیر رو دوست دارن. چیزی از خوشمزگی و طعمش نمیگم اصلا. بریم واسه مواد اولیه و طرز پختش.


مواد لازم برای تهیه پاستا پنه مرغ و قارچ با سس آلفردو

  • پاستا پنه سیصد گرم
  • شیر پانصد گرم
  • فیله مرغ خرد شده سیصدگرم
  • پنیر پارمزان صد و پنجاه گرم
  • خامه صبحانه دویست گرم
  • کره پنجاه گرم
  • قارچ اسلایس شده سیصدگرم
  • سیر چهار حبه
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • جعفری خوردشده پنجاه گرم (به دلخواه)

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو با مرغ و قارچ و خامه مرحله به مرحله

طرز تهیه پاستا پنه مرغ و قارچ با سس آلفردو

۱. ابتدا در قابلمه ای به میزان لازم آب ریخته روی حرارت قراردهید تا بجوشد، بعد از جوش پاستا را در داخل اب جوش ریخته، (نمک و زردچوبه بزنید)، ده دقیقه ای زمان دهید تا پنه ها تقریبا پخته و نرم شود، سپس آبکش کرده روی آن آب سرد بریزید و کنار بگذارد تا اب پاستا ها کشیده شود.

۲. قارچ‌های خرد شده را با استفاده از نیمی از کره تفت دهید تا کمی طلائی شوند. سپس قارچ‌ها را پس از رنگ گرفتن از تابه خارج کنید.

۳. فیله‌ی مرغ خرد شده را با مابقی کره به تابه اضافه کنید و باحرارت تقریبا بالا تفت دهید. (مرتب هم بزنید تا از سوختن آن جلوگیری شود.) بعد از پخت مرغ ها را نیز از تابه خارج کنید.

۴. شیر و خامه را در ظرفی مناسب حسابی با هم حل کنید.

۵. شیر و خامه حل شده را به همراه جعفری خردشده (جعفری دلخواه بوده و قابل حذف است) به سیر‌های تفت داده شده اضافه کنید. حرارت شعله را کم و صبر کنید تا ترکیب شیر و خامه شروع به جوشیدن کند.

۶. بعد از این که مخلوط شیر، خامه و سیر چند قل جوشید، به آرامی پنیر پارمزان را به همراه نمک و فلفل سیاه را به ترکیب اضافه کنید و اجازه دهید تا به آرامی شروع به جوشیدن کند.

۷. وقتی سس شما شروع به جوشیدن کرد، فیله‌های مرغ و قارچ تفت داده شده را به آن اضافه کنید.

۸. در آخر پاستا‌های پخته شده را به مواد آلفردو اضافه کرده و هم بزنید تا مواد حسابی به خورد پاستا‌ها برود.

۹. پنه را به ظرف سرو منتقل کنید و لابلای پنه ها هنگام ریختن در ظرف سرو پنیر پارمزان بپاشید.

نکات مهم و فوت وفن های تهیه پاستا پنه مرغ و قارچ با سس آلفردو

  • قارچ را همیشه با حرارت بالا تفت دهید و هم بزنید چون قارچ آب درون‌بافتی زیادی دارد و حرارت بالا از آب انداختن آن جلوگیری می‌کند.
  • تفت دادن مرغ با حرارت بالا از آب انداختن مرغ جلوگیری می‌کند و اجازه می‌دهد که مرغ آب‌دار و نرم باقی بماند.
  • یکی از مواد اصلی و مهم پنه آلفردو پنیر پارمیجانو یا پنیر پارمزان است که طعم و بافت خامه‌ای به این غذا می‌دهد.

5/5 - (2 امتیاز)