بورک کشک و بادمجون یه بورک خوشمزه و متفاوت گیاهیه که بدون گوشت و مرغ تهیه میشه و به دلیل اینکه تو تهیه این بورک از خمیر یوفکای آماده استفاده میشه، خیلی هم راحته. امیدوارم که درست کنید و خوشتون بیاد.


مواد لازم برای تهیه بورک کشک بادمجان

  • تخم مرغ ۱ عدد
  • بادمجان ۴ تا ۵ عدد
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • گردو خرد شده ۴ قاشق غذاخوری
  • نعنا خشک ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر ۲ حبه
  • آب جوش ۱ لیوان
  • کشک ۲ قاشق غذاخوری
  • خمیر یوفکا یک بسته
  • شیر ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم شده ۱ قاشق غذاخوری
  • کنجد یا سیاه دونه ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک به مقدارلازم
  • فلفل سیاه به مقدارلازم
  • زردچوبه به مقدارلازم

دستور پخت بورک کشک و بادمجان با خمیر یوفکا خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه بورک کشک و بادمجان با خمیر یوفکا

اول از همه زرده و سفیده یدونه تخم مرغ رو جدا کنید و بادمجونایی که تلخیش رو گرفتید با سفیده تخم مرغ رومال کنید و داخل روغن داغ سرخ کنید سفیده تخم مرغ باعث میشه که بادمجون ها روغن خیلی کمتری جذب کنن زرده تخم مرغ هم برای رومال بورک ها لازم داریم.

حجم روغن تابه کم کنید و داخل همون تابه با حرارت ملایم پیاز خلالی شده رو به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه تفت بدید وقتی پیازها سرخ شدن نعنا خشک و گردوی خرد شده رو اضافه کنید در آخر هم سیر رنده شده رو اضافه و مخلوط کنید.

بادمجونای سرخ شده به مواد داخل تابه اضافه کنید و با یک لیوان آب جوش بزارید با حرارت ملایم کاملا مغزپخت و نرم بشن وقتی آبش خشک شد با گوشت کوب یا چنگال کاملا لهشون کنید و کشک آماده رو اضافه کنید پ هم بزنید تا یکدست بشن مواد میانی بورک آماده‌ست.

کف سینی فر رو با روغن چرب کنید و کنار بزارید یه ورق خمیر یوفکارو با آب مرطوب کنید و ۲ قاشق ازمواد میانی رو روی خمیر با فاصله ۲ سانتی‌متر از اول خمیر بریزید و به آرومی رول کنید اگر مواد میانی زیاد باشن از دو طرف بورک بیرون میریزن و ظاهر خوبی ندارن پس از مواد میانی به اندازه بریزید.

بورک ها به این صورتی که میبینید داخل قالب از اطراف به سمت مرکز قالب کیپ و چفت هم بچینید این کارو تا زمانی قالب پر بشه انجام بدید در آخر هم با مخلوط زده تخم مرغ، شیر و زعفرون رومال کنید و به دلخواه روی سطحش سیاه دونه یا کنجد بریزید داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار بدید. نوش جان.

دستور پخت‌های پیشنهادی:

5/5 - (2 امتیاز)