پنکیک رو بیشتر افراد دوست دارند. اگه تو خونه آرد ندارید، باز هم می‌تونید یه پنکیک خوشمزه با بیسکویت پتی بور درست کنید. در ادامه با طرز پخت پنکیک شکلاتی بدون آرد و کره با بیسکویت پتی بور آشنا میشید.


مواد لازم برای تهیه پنکیک شکلاتی بدون آرد و کره با بیسکویت پتی بور

  • بیسکویت پتی‌بور 1 بسته
  • پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • شیر 1 لیوان
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چای‌خوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پنکیک با بیسکویت پتی بور بدون آرد و کره

طرز تهیه پنکیک شکلاتی بدون آرد و کره با بیسکویت پتی بور

مرحله اول، پودر کردن بسکویت

اول بیسکویت پتی بور رو با هر روشی که راحت هستید، پودر کنید. می‌تونید از گوشت‌کوب استفاده کنید یا بیسکویت رو داخل غذاساز یا میکسر بریزید و به طور کامل پودر کنید.


مرحله دوم، مخلوط کردن مواد خشک

در این مرحله پودر کاکائو، شکر، وانیل و بیکینگ پودر رو به بیسکویت پودر شده اضافه کنید و مواد رو با هم مخلوط کنید.


مرحله سوم، مخلوط کردن شیر و تخم مرغ

تخم مرغ رو داخل یک کاسه جدا بشکنید و کمی هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخاوط بشن. سپس شیر رو به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط بشن.


مرحله چهارم، آماده کردن مایه پنکیک

مخلوط تخم مرغ و شیر رو کم کم به مخلوط مواد خشک که شامل بیسکویت پودر شده، پودر کاکائو، شکر، وانیل و بیکینگ پودر بود اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.


مرحله پنجم، پختن پنکیک

در این مرحله یک تابه نچسب رو داغ کنید و مایه پنکیک رو داخل تابه بریزید. نیازی به چرب کردن تابه نیست. وقتی حباب زد پنکیک رو برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه.


طرز تهیه پنکیک شکلاتی با بیسکویت پتی بور

این مدل پنکیک رو درست کردم بدون آرد ، زمانی که آرد در منزل ندارید و یا برای تنوع می تونید درست کنید. مواد خیلی راحتی داره و خیلی سریع آماده میشه.

مواد لازم

  • بیسکویت پتی بور کاکائویی ۱ بسته (۳۵ گرم)
  • پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • شیر ۲۵۰ گرم (۱ لیوان)

طرز تهیه

بیسکویت پتی بور رو خوب پودر کردم.
تخم مرغ و وانیل رو با همزن دستی کمی زدم. شیر، پودر کاکائو بیکینگ پودر رو هم اضافه کردم و ترکیب کردم.

بیسکویت پتی بور رو هم ریختم و ترکیب کردم. مایه نباید خیلی شل و نباید خیلی سفت باشه. به دلیل وجود بیسکویت کمی مایه این پنکیک متفاوته.

تابه ای رو روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم، خیلی جزیی چرب کردم و با ملاقه داخل تابه از مواد پنکیک ریختم. وقتی حباب های ریزی زد آماده است، برگردوندم تا طرف دیگه هم بپزه.

می تونید جای پتی بور کاکائویی، پتی بور ساده و بدون پودر کاکائو هم استفاده کنید.

من شکر اضافه نکردم خواستید می تونید ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری سکر داخل مواد بریزید.

تعداد برای من نزدیک ۸ تا شد.