پنکیک رو بیشتر افراد دوست دارند. اگه تو خونه آرد ندارید، باز هم میتونید یه پنکیک خوشمزه با بیسکویت پتی بور درست کنید. در ادامه با طرز پخت پنکیک شکلاتی بدون آرد و کره با بیسکویت پتی بور آشنا میشید.
مواد لازم برای تهیه پنکیک شکلاتی بدون آرد و کره با بیسکویت پتی بور
- بیسکویت پتیبور 1 بسته
- پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
- شکر 1 قاشق غذاخوری
- شیر 1 لیوان
- بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
- تخم مرغ 1 عدد
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه پنکیک با بیسکویت پتی بور بدون آرد و کره
مرحله اول، پودر کردن بسکویت
اول بیسکویت پتی بور رو با هر روشی که راحت هستید، پودر کنید. میتونید از گوشتکوب استفاده کنید یا بیسکویت رو داخل غذاساز یا میکسر بریزید و به طور کامل پودر کنید.
مرحله دوم، مخلوط کردن مواد خشک
در این مرحله پودر کاکائو، شکر، وانیل و بیکینگ پودر رو به بیسکویت پودر شده اضافه کنید و مواد رو با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم، مخلوط کردن شیر و تخم مرغ
تخم مرغ رو داخل یک کاسه جدا بشکنید و کمی هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخاوط بشن. سپس شیر رو به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط بشن.
مرحله چهارم، آماده کردن مایه پنکیک
مخلوط تخم مرغ و شیر رو کم کم به مخلوط مواد خشک که شامل بیسکویت پودر شده، پودر کاکائو، شکر، وانیل و بیکینگ پودر بود اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.
مرحله پنجم، پختن پنکیک
در این مرحله یک تابه نچسب رو داغ کنید و مایه پنکیک رو داخل تابه بریزید. نیازی به چرب کردن تابه نیست. وقتی حباب زد پنکیک رو برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه.