این پنکیک هتلی و کافی شاپی فوق العاده نرم لطیفه اگر که نکاتش رو رعایت کنید یه پنکیک فوق حرفه ای خواهید داشت.
مواد لازم برای تهیه پنکیک هتلی و کافی شاپی
- آرد یک و نیم پیمانه
- شکر سه قاشق غذاخوری
- تخم مرغ دو عدد
- روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
- شیر یا اب یک پیمانه
- وانیل نصف قاشق چای خوری
- بکینگ پودر دو قاشق چای خوری
دستور پخت پنکیک هتلی و کافی شاپی حرفه ای و خوشمزه
تخم مرغ و وانیل و شکر با همزن دستی دو دقیقه میزنیم.
شیر و روغن اضافه میکنیم. بکینگ پودر و ارد روی مواد الک میکنیم و هم میزنیم.
نیم ساعت استراحت میدیم. تابه رو گرم میکنیم و از مواد پنکیک طبق کلیپ داخل تابه میریزیم یه طرف که حباب زد برمیگردونیم تا طرف بعد هم خوش رنگ بشه.
بریم سراغ نکاتش
- درسته درست کردن پنکیک سادس اما اگر این موارد رعایت نکنید اذیت میشید.
- اصلا از همزن برقی استفاده نکنید اگر تخم مرغ کشدار بشه مواد کشدار میشه و اذیت میشید و پنکیک خراب میشه.
- جذب ارد ها متفاوته و نسبت به سایز تخم مرغ ها امکان داره یکی دو قاشق آرد یا شیر بیشتر نیاز باشه تا مایه پنکیک به غلظت مناسب برسه..
- تابه حتما باید نچسب باشه کمی هم گرم بشه.
- اگر میخواید طرف دیگه رولت هم مثل طرف اول خوشرنگ بشه به محض اینکه حباب زد برگردونید اگر بیشتر بمونه طرف دوم خوشرنگ نمیشه.
- رنگ پنکیک کاملا به شعله شما بستگی داره پس قلقلش دستتون میاد. حرارت متوسط رو به پایین لازمه.
- بعد از پخت روی توری بزارید خنک بشه که عرق نکنه و نمدار نشه.
- روی پنکیک رو از انواع مربا عسل شکلات، نوتلا و کرم صبحانه و موز و میوه های مورد نظرتون تزپین کنید.
- میتونید تو تابه های کوچیک هم بپزید اونطوری یکم ضخیم تر میشه.
- این مقدار مواد اولیهحدودا ۱۵ عدد پنکیک به من داد.
- میتونید کمی از مواد بریزید روی اون نوتلا یا کرم کاکائو بزنید و دوباره یکم مواد پنکیک تا پنکیک مغزدار داشته باشید.