پنکیک با شکلات تخته ای یه مدل پنکیک مغداره که روش پخت آسونی داره اما از پنکیک ساده خیلی خوشمزه‌تره. برای درست کردن این پنکیک خوشمزه نیازی به نوتلا ندارید. فقط کافیه تو خونه کمی شکلات تخته ای داشته باشید تا بدون نوتلا این پنکیک مغزدار شکلاتی رو درست کنید. در ادامه با دستور پخت پنکیک مغزدار با شکلات تخته ای مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه پنکیک مغزدار شکلاتی با شکلات تخته ای

  • تخم مرغ 2 عدد
  • وانیل نوک قاشق چای‌خوری
  • شکر 4 قاشق غذاخوری
  • کره آب شده 50 گرم (یا 4 قاشق غذاخوری روغن مایع)
  • شیر 1 لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • آرد یک و نیم لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • بیکینگ پودر نصف قاشق چای‌خوری
  • شکلات تخته ای حدود 100 گرم

با این مقدار اولیه حدود 4 عدد پنکیک مغزدار شکلاتی خوشمزه خواهید داشت.


طرز تهیه پنکیک مغزدار شکلاتی با شکلات تخته ای بدون نوتلا (پنکیک مغز شکلات)

طرز تهیه پنکیک با شکلات تخته ای

مرحله اول، ذوب کردن شکلات تخته ای

برای شروع تهیه پنکیک مغز شکلات ابتدا شکلات تخته ای رو با دمای غیر مستقیم مثل بخار کتری به روش بن ماری یا با مایکروفر ذوب کنید. سپس مطابق شکل شکلات آب شده رو روی کاغذ روغنی به صورت دایره پهن کنید.

پنکیک با شکلات تخته ای

به مدت نیم ساعت بذارید تو دمای محیط بمونه تا سفت شه. سپس شکلات رو از کاغذ روغنی جدا کنید.

طرز تهیه پنکیک با شکلات تخته ای


مرحله دوم، آماده کردن مایه پنکیک

تخم مرغ، وانیل و شکر رو خوب هم بزنین تا کرم رنگ بشه، بعد شیر و کره آب شده رو اضافه کنید، کمی در حد مخلوط شدن بزنید سپس آرد و بیکینگ پودر از قبل الک شده رو اضافه و دورانی مخلوط کنید تا مواد یکدست بشه و گوله ای توش نمونه.


مرحله سوم، پخت پنکیک مغزدار شکلاتی

برای پخت پنکیک مغزدار یه ماهیتابه کوچولو بردارید و بذارید روی حرات تا داغ بشه. سپس دو ملاقه کوچیک از مایه پنکیک رو بردارید و بریزید وسط قابلمه. بلافاصله یدونه از اون شکلات تخته‌ای‌هایی که روی کاغذ روغنی آماده کردیم بردارید و بذارید روش و یه کوچولو فشار بدید.

آموزش روش تهیه پنکیک مغزدار شکلاتی

بعد دوباره یه ملاقه از مایه پنکیک رو بریزید تا روی شکلات رو کامل بگیره.

طرز تهیه پنکیک مغزدار شکلاتی

دو تا سه دقیقه بعد، وقتی که اطراف و‌ وسط پنکیک حباب زد باید برش گردونید.

طرز تهیه پنکیک شکم پر شکلاتی

اون سمتش هم حدود یک دقیقه بمونه تا طلایی بشه. دیگه پنکیک شما آمادست. با سس شکلات یا هر جور که دوست دارید تزئین و سرو کنید. نوش جان. اگه در مورد این دستور پنکیک با مغز شکلات نظری دارید ممنون میشم در بخش نظرات برام بنویسید.


نکات مهم و فوت و فن های پخت پنکیک مغزدار با شکلات تخته ای

  • زمان پخت پنکیک بستگی به حرارت شعله و ضخامت کف قابلمه داره و زمان گفته شده تقریبی هست.
  • سرو پنکیک همراه با عسل، شکلات صبحانه، شیره خرما یا انگور یا شیره افرا فوق‌العاده خوشمزه میشه.
  • قبل از اینکه مایه پنکیک رو تو ماهیتابه بریزید، باید ظرفتون داغه داغ بشه‌ و اصلا نیازی به چرب کردن ماهیتابه نیست.
  • اگه شکلات تخته‌ای زیاد اومد، در آخر دوباره ذوبش کنید و برای تزئین روی پنکیک‌ها بریزید.

طرز تهیه پنکیک با مغز شکلات

مواد لازم

  • تخم مرغ ۱عدد
  • آرد سفید شیرین پزی ۱پیمانه (۱۴۰ گرم)
  • شیر ۳/۴پیمانه (۱۸۰ گرم)
  • روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ پودر ۱/۲قاشق غذاخوری
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

تخم مرغ و وانیل و شکر را با همزن دستی بزنید تا دانه های شکر محو شود سپس روغن بریزید. آرد و بیکینگ پودر و نمک را الک کنید. ابتدا ۱/۳ از آنرا اضافه کرده و خوب مخلوط کنید سپس نیمی از شیر را اضافه کرده و مجددا ۱/۳از آرد و باز نیم دیگر شیر و در آخر بقیه آرد را اضافه کنید.

بدین صورت درون خمیر گلوله ای نمی بینید وکاملا صاف و یکدست میشه تابه نجسبی را انتخاب کنید. از خمیر بسته به سایز پنکیکی که دوست دارید درون تابه که از قبل گرم شده ریخته و اجازه بدین تا حباب بزنه.

یه دونه شکلات سکه ای بذارین روش کمی خمیر بریزین روی شکلات و بر گردونید تا طرف دیگر نیز پخته بشه. آرد رو بهتره الک کنید.

بیکینگ پودر به میزان لازم استفاده کنید.

دقیقا مثل کیک مواد اولیه همدمای محیط باشه و برای خوشرنگ شدن روی پنکیک حتما درجه گرمای تابه اندازه باشه.

تابه نچسبی را برای چند دقیقه قبل از استفاده روی حرارت متوسط گرم کنید و از مایه پنکیک درون آن بریزید نگذارید تا رویه پنکیک کاملا بسته بشه. وقتی حباب زد و هنوز حالت خمیری داره برگردونید در این صورت مشاهده می کنید که پنکیک پف کرده و یک خط سفید رنگ بین دو لایه باقی می ماند بدین صورت هر دو طرف به یک اندازه رنگ می گیره.

اگه می خواین پنکیک کاکائویی بشه یک قاشق از آرد کم کنید و پودر کاکائو اضافه کنید.

پنکیک برای صبحانه و عصرانه عالیه و همراه با عسل، مربا، شکلات صبحانه، شیره خرما یا انگور نوش جان کنید.


همچنین بخوانید:

5/5 - (1 امتیاز)