پنکیک یه صبحانه فوق العاده یا یه عصرونه عالی و خوشمزه می‌تونه باشه. پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید.


مواد لازم برای تهیه پنکیک با پیمانه لیوان

  • آرد  1.5 لیوان (فرانسوی دسته‌دار)
  • شیر 1.5 لیوان (فرانسوی دسته‌دار)
  • تخم مرغ 1 عدد
  • بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
  • وانيل نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک نصف قاشق چای‌خوری

با این مقدار مواد اولیه می‌تونید حدود چهار تا پنج پنکیک خوشمزه درست کنید.


دستور پخت پنکیک با پیمانه لیوان با روغن مایع

طرز تهیه پنکیک با پیمانه لیوان

برای شروع ابتدا، شکر، آرد، بیکینگ پودر و نمک رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید.

سپس تخم مرغ رو داخل یک کاسه بریزید و وانیل رو اضافه کنید و با همزن دستی دو دقیقه هم بزنید تا حالت لختگی تخم‌مرغ از بین بره. سپس روغن و شیر رو اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط بشن.

در ادامه مواد خشک رو کم کم و طی سه مرحله به مواد مایع اضافه کنید و به خوبی باهم مخلوط کنید تا نرم و روان بشه.

برای پخت پنکیک یک تابه نچسب انتخاب کنید و با کمی روغن مایع کف تابه رو چرب کنید.

با استفاده از یک ملاقه کوچک، مایه پنکیک رو درون تابه و وسط تابه بریزید و روی حرارت متوسط، به مدت حدود دو تا سه دقیقه یا تا زمانی که روی پنکیک پف کنه و حباب ایجاد بشه حرارت بدید.

سپس پنکیک رو برگردونید و طرف دیگه رو هم حدود دو دقیقه بپزید تا زمانی که قهوه‌ای رنگ بشه.

طرز تهیه مایه پنکیک با مخلوط کن

برای درست کردن مایه پنکیک می‌تونید از مخلوط کن استفاده کنید. برای این کار مواد اولیه رو يكي يكي داخل مخلوط كن بريزيد و مواد رو مخلوط کنید تاكامل مخلوط بشه. سپس ماهيتابه روي گاز گذاشته، داغ كه شد حرارت گاز رو كم كنيد و مواد رو وسط تابه برزید و وقتی که حباب زد شد، برميگردونيد. ‌‌


طرز تهیه پنکیک با پیمانه لیوان فرانسوی با کره

مواد لازم

  • آرد سفید یک لیوان فرانسوی دسته دار
  • شیر سه چهارم لیوان فرانسوی دسته دار
  • کره آب شده ۲ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ یک عدد
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر یک قاشق چای خوری

دستور پخت

ابتدا آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط و سپس الک کنید.

سپس کره و شکر و شیر و تخم مرغ رو داخل یک ظرف بریزید و با هم خوب مخلوط کنید و سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا همه یکدست بشن.

غلظت مواد نه شل هست و نه سفت.

تابه ای را روی حرارت ملایم قرار داده و با یه ملاقه کوچیک کمی از مواد بریزید داخل تابه بعد یکی دو دقیقه روش حباب میزنه به آرومی اطرافشو جدا کنید و برش گردونید.

بعد بیست سی ثانیه رنگ اون طرفم عوض میشه و آماده اس.

نیازی نیست تابه رو چرب کنید ولی اگه از نپسب بودنش مطمئن نیستید کمی چرب کنید. اگه زیاد بمونن رنگش تیره میشه، بسته به تابه و شعله گازتون چک کنید تا حباب زد سریع جا به جاش کنید.

نکات مهم و فوت و فن های پخت پنکیک با پیمانه لیوان با روغن مایع

  • هم زدن تأثیر زیادی در کیفیت پنکیک داره، پس فقط تا جایی مواد رو هم بزنید که مواد باهم مخلوط بشن و گلوله‌های آرد از بین برن.
  • بعد از مخلوط کردن مواد، اجازه دهید مایه پنکیک بین 5 تا 10 دقیقه استراحت کنه.
  • مایه پنکیک رو در یک جهت مخلوط کنیدتا گلوله ای تو مواد نمونه.
  • مایه پنکیک رو نباید خیلی هم بزنید چون پف پنکیک کم میشه.
  • زیاد هم زدن آرد باعث شل شدن مواد و خمیری شدن پنکیک میشه.
  • چند دقیقه قبل از شروع به پختن پنکیک‌ها، زیر ماهیتابه رو روشن کنید تا به دمای لازم برسد و کاملا داغ بشه.
  • در پخت پنکیک صبور باشید و اجازه بدید هر طرف پنکیک به خوبی پخته بشه.
  • پنکیک‌ها رو بعد پخت روی توری یا پارچه نخی بذرید تا خنک بشه.
  • پنکیک رو با شکلات، عسل و هر چیزی که دوس دارید سرو کنید.
  • حواستون باشه با حرارت زیاد پنکیکتون مغز پخت نمیشه.
  • تا زمانی که تمام سطح رویی پنکیک حباب نزده بهش دست نزنید.
  • وقتی تمام سطح رویی پنکیک حباب زد برگردونید تا طرف دیگه هم پخته بشه.
  • برای ریختن مایه پنکیک داخل تابه از جا سسی هم می‌توندی استفاه کنید.
  • بعد از پخت پنکیک ها رو روی هم قرار ندید چون وقتی داغه پفش میخوابه و خمیری میشه.
  • اگه میخواید پنکیک های خوشگل داشته باشید، حتما از تابه کوچک‌ استفا‌ده کنید.