نان سیب و گردو نانی با طعم ترش سیب های تابستانی. امیدوارم که درست کنید و دوست داشته باشید. این نان شیرین نیست و موقع سرو با عسل میل کنید. این نان وگان هم است.

مواد لازم برای تهیه نان‌ سیب و گردو و دارچین

مواد لازم میانی:

7 تا 8 عدد سیب کوچک را پوست کنده رنده کنید داخل تابه با حرارت کم بپزید تا اب سیب کمی کشیده شود یک لیوان گردوی خرد و یک ق مرباخوری دارچین و در صورت تمایل کمی زنجبیل اضافه کنید هم‌بزنید و 20گرم کره اضافه کنید هم بزنید کمی تفت خورد شعله را خاموش کنید تا مواد خنک شود.

مواد لازم

  • 700 گرم آرد
  • 5 گرم مخمر
  • 6 گرم نمک
  • 15 گرم شکر
  • 7 گرم بیکینگ‌پودر
  • 500 میلی لیتر آب (بین 400 تا 500گرم‌ اب مورد نیاز است)
  • 90 گرم کره گیاهی یا حیوانی

دستور پخت نان سیب و گردو و دارچین

طرز تهیه نان سیب و گردو و دارچین
تمام مواد خشک را باهم مخلوط کنید.

حدود 400 گرم‌ یا 380 گرم ازآب اضافه کنید. (آب را کم کم اضافه کنید ممکن است تمام اب نیاز نباشد من ۴۲۲ گرم آب ریختم) کمی ورز دهید، کره ی نرم را اضافه کنید 7تا 10دقیقه ورز دهید.

خمیر ممکن است بافت تکه ای داشته باشدروی خمیر را پارچه کشیده یک ربع استراحت دهید.مجددا خمیر را ده دقیقه ورز دهید.

خمیر بسیار لطیف و کشسان است.خمیر را چانه کرده در ظرف چرب شده قرار دهید کمی روی ان را چرب کنید پارچه کشیده یکساعت استراحت دهید.

خمیر را وزن کنید به 20 قسمت تقسیم کنید، هر کدام را چانه کنید روی ان را پوشانده 15 دقیقه استراحت دهید.

از اولین خمیری که چانه کردید شروع کنید به شکل دادن خمیر.

خمیر را روی سطح اردی با وردنه به شکل بیضی باز کنید از مواد یک قاشق غذاخوری روی آن قرار دهید و طبق فیلم خمیر را به شکل برگ‌ در بیاورید.

نان ها را روی سینی بگذارید، 20 دقیقه استراحت دهید بهتر است فقط روی خمیرهای که در پایان کار پیچیدید پارچه بگذارید.

روی خمیر را با چای پررنگ شیرین شده رومال کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید بعد بیست دقیقه سینی را چرخاندم‌جای نان های که زیرشان‌ کاملا قهوه ای شد رو عوض کردم پنج دیگه نان را پختم و در پایان روی نان را گریل کردم.