مافین کدو سبز و هویج براتون اوردم، از اون خوشمزه و خوشبافت ها، بدون نیاز به همزن برقی که سریع هم آماده میشه! طعم کدو در مافین مشخص نیست!
مواد لازم برای تهیه مافین کدو سبز و هویج
- روغن مایع ۱۱۵ گرم
- شکر دانه ریز ۲۰۰ گرم یا ۱ پ
- تخم مرغ ۲ عدد ۶۰ گرمی با پوست
- زست پرتقال ۲ ق چ (من یک ق غ که باهاش غذا میخوریم سر پر ریختم )
- وانیل کمی
- آرد سفید ۲۲۵ گرم
- بیکینگ پودر ۱ ق چ
- جوش شیرین ۱/۴ ق چ
- نمک ۱/۴ ق چ
- کدو سبز درشت رنده شده ۱۲۵ گرم
- هویج ریز رنده شده ۱۰۰ گرم
- کشمش ۴۰ گرم
دستور پخت مافین کدو سبز و هویج خوشمزه و خوش بافت
روغن مایع ، شکر ، تخم مرغ ، زست پرتقال و وانیل رو در کاسه ایی با همزن دستی دو دقیقه ایی هم زده تا با هم مخلوط بشن و میذاریم کنار.
کدوها را با پوستش رنده درشت میکنیم. هویج ها رنده ریز.
مخلوط الک شده آرد ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را روی کدو و هویج میریزیم .
با دست مواد را زیر و رو کرده تا خوب قاطی بشن .
سپس به مایه تخم مرغی اضافه کرده و کشمش رو هم میریزیم (کشمش رو ده دقیقه خیس کنین و بعد آبکشی )و با لیسک ففففقط در حد مخلوط شدن آرام و دورانی هم میزنیم .
کپسولها رو تو قالب مافین میذاریم و با کمک اسکوپ بستنی مایه رو میریزیم بطوریکه نیم سانت سرش خالی بمونه .
من در فر برقی 204 درجه طبقه وسط به مدت ۱۵ دقیقه گذاشتم تا اومد بالا و گنبدی شد بعد دمای رو به ۱۶۰ کاهش دادم و اجازه دادم ده دقیقه دیگه بمونه تا مغز پخت بشه .
برای فرهای گازی دما رو ۱۵ تا ۲۰ درجه بالا ببرین.
البته این اعداد تقریبیه و شما با توجه به فر خودتون تنظیم کنین.
کدو و هویج لطافت و نرمی خاصی به کیک میدن.
نکات
- پیمانه و قاشقها استاندارد آشپزیه.
- زست پرتقال (رنده پوست پرتقال فقط قسمت نارنجی) عطر و طعم عالی به مافین میده.
- از کدو و هویج تازه استفاده کنین نه پلاس و بدون آب.
- اجازه بدین مافین ها چندین ساعتی کنار بمونن تا کاملا خنک بشن (ترجیحا یک روز ) بعدا میل کنین.