نان شکم پر با گردو و خرما یک انتخاب بسیار مناسب برای صبحانه و عصرانه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه نان شکم پر با گردو و خرما

  • آرد ۳ تا ۳/۵ پیمانه
  • کره مارگارین۵۰ گرم
  • شکر ۳ قاشق غذاخوری
  • خمیرمایه ۱ قاشق غذاخوری سر خالی
  • نمک نوک قاشق چای خوری
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شیر ۲/۳ پیمانه

مواد میانی نان

  • خرما حدودا ۲۰ عدد (از هر نوع خرمایی که دوست داشتید می تونی استفاده کنید‌ مثل رطب، پیارم، زاهدی، خاصویی، کبکاب، مضافتی و …)
  • شکلات صبحانه یا نوتلا ۴ قاشق غذاخوری
  • گردو خورد شده سه تا چهار قاشق غذاخوری

مواد رومال خمیر

  • زرده تخم مرغ ۱ عدد
  • زعفران اب شده کمی

دستور پخت نان شکم پر با گردو و خرما مرحله به مرحله

طرز تهیه نان شکم پر با گردو و خرما
۱. خمیر مایه را با یک قاشق شکر و شیر ولرم در کاسه ای مناسب مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته اجازه دهید تا خمیر مایه به عمل بیاد.

۲. در ظرف دیگر تخم مرغ، کره نرم شده و دو قاشق شکر باقیمانده را مخلوط ‌کنید.

۳. وقتی خمیر مایه به عمل آمد، به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.

۴. نمک و سپس آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید. (تا جایی که خمیر منسجم و یکدستی حاصل شود.)

۵. حسابی خمیر را با دست ورز داده وجمع کنید.

۶. ظرف تمیزی برداشته و چرب کنید خمیر را داخل ظرف گذاشته روی ظرف را با پارچه تمیز پوشانده و به مدت یک تا یک و نیم ساعت اجازه دهید تا خمیر در جایی گرم استراحت کند.

۷. در این فاصله خرماها را از هسته جدا کرده و حسابی با گوشتکوب بکوبید.

۸. گردوی خوردشده و نوتلا یا شکلات صبحانه را به خرمای کوبیده شده اضافه کنید.

۹. مواد را با قاشق خوب مخلوط کنید.

۱۰. خمیر به عمل امده را روی تخته کار چندین و چندبار کوبیده تا هوای داخل خمیر خالی شود. حسابی خمیر را مجدد ورز دهید.

۱۱. خمیر را به چانه های کوچک ۵۰ گرمی تقسیم کنید.

۱۲. خمیر را در کف دست گود کنید به اندازه ۲/۳ قاشق از مواد را داخل خمیر بگذارید و خمیر را گرد ‌کنید و در سینی فر که از قبل چرب شده بچینید.

۱۳. سطح خمیر های چیده شده داخل سینی را کمی با کف دست فشار داده تا کمی پهن شود. (خیلی کم فشار دهید.)

۱۴. سپس با چاقو و ابزار در دسترس روی نان ها را به شکل بعلاوه برش زده و با مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران رومال کنید.

۱۵. یک ربع به خمیر ها مجددا استراحت داده و سپس در فری که از قبل گرم شده قرار دهید

۱۶. زمان لازم برای پخت نان ها ۲۰ تا ۲۵ دقیقه می باشد.

۱۷. میتوانید روی نان ها کنجد هم بپاشید.

۱۸. با این مقدار مواد تقریبا ۲۰ تا ۲۵ عدد نان خواهید داشت.

نوش جان