فکر کنم کمتر کسی باشه که کلوچه های خوشمزه نادری رو نشناسه. طعم این کلوچه خیلی مشابه کلوچه نادری هستش. طعمش، خیلی شبیه کلوچه نادری شمال هستش. با این مواد 10 کلوچه داشتم. بعد از پخت، کمی پودر دارچین روی کلوچه ها الک کردم.
مواد لازم برای تهیه کلوچه نادری لاهیجان
مواد خمیر کلوچه
- کره نرم شده در دمای محیط 42 گرم
- آرد سفید 160 گرم
- بکینگ پودر یک سوم قاشق چای خوری
- پودر قند 55 گرم
- زرده تخم مرغ 1 عدد (20 گرم)
- وانیل کمی
- شیر 40 گرم
- روغن مایع 10 گرم
مواد داخل کلوچه
- کره نرم شده در دمای محیط 10 گرم
- آرد سفید 8 گرم
- پودر قند 5 گرم
- گردوی آسیاب شده (پودر گردو) 25 گرم
- روغن مایع 10 گرم
- دارچین یه ذره
دستور پخت کلوچه نادری لاهیجان
برای مواد میانی، تمام مواد را در ظرفی ریخته با قاشق مخلوط کنید. مواد میانی سفت نیست.
برای خمیر کره، روغن مایع، زرده، وانیل و پودر قند را در ظرفی ریخته با همزن برقی مخلوط کنید.
شیر هم دمای محیط را اضافه و با همزن برقی بزنید تا یکنواخت شود.
آرد و بکینگ پودر را مخلوط و الک کنید و در چند مرحله تا جایی که خمیر لطیفی بدست آورید اضافه کنید.
روی ظرف را پوشانده و در یخچال نیم ساعت استراحت دهید.
از خمیر گلوله های 30 گرمی برداشته، پهن یا گود کرده، کمی مواد میانی ریخته و آن را ببندید و با فشار دست کمی تخت کنید. (من مهر شیرینی برنجی رو در آرد زدم و به آرامی روی کلوچه ها فشار دادم.)
در سینی فر که فویل یا کاغذ روغنی انداخته اید با کمی فاصله بچینید.
در فر گرم شده با دمای 170 درجه حدود 20 تا 25 دقیقه بپزید.
نوش جان
اگه قراره ما اینو تو خونه درست کنیم مثلا 8گرم رو چطور اندازه بگیریم؟ وقتی نوشتی خانگی باید به روش خانگی اندازه گیری کنی دوست محترم😤
سلام میثم جان. حق با شماست. 8 گرم برابر با 2 قاشق چای خوری هست.