کنسرو ذرت خانگی روش تهیه خیلی راحتی داره. قسمتی که کمی مشکله فقط دون کردن ذرت‌هاست. تو فصلی که ذرت تازه تو بازار هست، می‌تونید کنسرو ذرت خانگی رو بدون هیچ ماده افزودنی درست کنید و تو غذاهای مختلف، انواع سالادها و ذرت مکزیکی استفاده کنید.

در ادامه با روش تهیه کنسرو ذرت دون شده خانگی مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه کنسرو ذرت دان شده خانگی

  • ذرت 5 تا 10 عدد
  • شکر به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم

طرز تهیه کنسرو ذرت دونی در خانه با ماندگاری طولانی

طرز تهیه کنسرو ذرت دون شده در منزل

مرحله اول، دون کردن ذرت

برای تهیه کنسرو ذرت ابتدا پوست ذرت رو بگیرید. سپس با استفاده از چاقو سه ردیف از دونه‌های ذرت رو جدا کنید. بقیه دونه‌ها رو با دست بدون چاقو جدا کنید. این مرحله از تهیه کنسرو ذرت کمی حوصله میخواد. سعی کنید دونه‌های ذرت رو به صورت کامل و درسته جدا کنید تا در آخر کنسرو ذرت ظاهر زیباتری داشته باشه.


مرحله دوم، پخت اولیه دونه‌های ذرت

در این مرحله ذرت دون شده رو داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و روی ذرت آب بریزید به طوری که سطح ذرت رو حدود دو بند انگشت آب بگیره. قابلمه رو روی حرارت متوسط بذارید و ذرت رو بپزید. با توجه به جنس ذرت حدود نیم ساعت طول میکشه.

در زمان پخت ذرت اگه روی آب کف ایجاد شد، کف‌ها رو با قاشق جدا کنید و دور بریزید.


مرحله سوم، ریختن ذرت داخل ظرف‌های شیشه‌ای

وقتی که ذرت پخت، دونه‌های داغ ذرت رو داخل ظرف‌های شیشه‌ای حشک و تمیز بریزید. سپس روی ذرت داخل هر شیشه یک قاشق چای‌خوری شکر و یک قاشق چای‌خوری نمک بریزید. اضافه کردن شکر اختیاریه و باعث میشه کنسرو ذرت خونگی طعم کنسروهای ذرت آماده رو داشته باشه.

در ادامه شیشه‌های ذرت رو با آبی که ذرت رو پختید پر کنید و درب ظرف ها رو محکم ببندید.


مرحله چهارم، پخت نهایی

شیشه‌های کنسرو ذرت رو داخل یک قابمله بزرگ بچینید و داخل قابلمه آب بریزید به طوری که تا نصف ارتفاع شیشه‌ها رو آب بگیره. سپس به مدت نیم ساعت شیشه‌ها رو داخل آب بجوشونید. در آخر شیشه‌های کنسرو رو از آب خارج کنید و حدود 12 ساعت به صورت برعکس بذارید بمونه تا خنک بشه و وقتی که خنک شد داخل یخچال نگهداری کنید.

دقت کنید که آب قابلمه با شیشه‌ها هم دما باشه، یعنی آب سرد نباشه و شیشه داغ که باعث میشه شیشه‌ها بشکنه.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کنسرو قارچ اسلایس شده خانگی با قارچ دکمه ای

طرز تهیه کنسرو ذرت فریزری دون شده

اگه خواستید ذرت دون شده رو فریز کنید، در زمان پخت ذرت‌ها یک قاشق شکر و یه قاشق نمک بریزیدو بعد از پخت داخل آبکش بریزید و بذارید آبش کامل بره و بعد داخل زیپ کیپ یا کیسه فریزر بریزید و فریز کنید.


نکات مهم و فوت فن های تهیه کنسرو دون شده خانگی با ماندگاری طولانی

  • بعد از جوشوندن، وقتی شیشه‌ها رو بیرون آوریدید، به صورت برعکس و وارونه بذارید روی یه پارچه تا زمانی که خنک شه. این کار باعث میشه که درب کنسرو کاملا کیپ بشه و هوا نکشه و ماندگاری طولانی داشته باشه.
  • برای تهیه کنسرو ذرت بهتره که از ذرت‌های که کمی طعم شیرین دارند و تازه و نرم هستند استفاده کنید.

فیلم طرز تهیه کنسرو ذرت دون شده خانگی با ماندگاری بالا

Rate this post