اسفناج پلو با مرغ چرخ کرده قلقلی یه پلو مخلوط خوش عطر و طعم و جذاب ایرانیه که خیلی آسون و راحت هم تهیه میشه. به قدری هم خوشمزه و پرخاصیت که بهتون توصیه میکنم حتما امتحانش کنید.

حتی اگه اسفناج رو تو غذا دوست ندارید با این پلو عاشقش میشید.


مواد لازم برای اسفناج پلو با مرغ چرخ کرده قلقلی

  • ۳۰۰ گرم اسفناج
  • ۲۵۰ گرم گوشت مرغ چرخ شده
  • ۱ پیاز رنده شده آب گرفته
  • ۲ قاشق آرد سوخاری
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • پودر پاپریکا به مقدار لازم
  • ۱ قاشق زعفران غلیظ دم شده
  • ۱ قاشق ریحون خشک
  • ۱ قاشق آب نارنج
  • ۲ یا ۳ تا پیاز درشت
  • ۳ پیمانه برنج

دستور پخت اسفناج پلو با مرغ چرخ کرده قلقلی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه اسفناج پلو با مرغ چرخ کرده قلقلی خوشمزه و مجلسی
برای توپک های مرغ ۲۵۰ گرم گوشت مرغ چرخ شده را با ۱ پیاز رنده شده آب گرفته و ۲ قاشق آرد سوخاری و نمک و فلفل سیاه و پودر پاپریکا و ۱ قاشق زعفران غلیظ دم شده به همراه ۱ قاشق ریحون خشک رو خوب با هم مخلوط کنید و ورز بدید.

سپس کمی از مواد بردارید و توپک های کوچیکی درست کنید و تو روغن به همراه چند قاشق زعفران دم شده سرخ کنید و کنار بذارید.

برای پلو تهیه پلو ۳۰۰ گرم اسفناج رو تمیز بشورید خرد کنید تو تابه بریزید تا بپزه و آبش کامل کشیده بشه.

بعد کمی روغن و نمک و ۱ قاشق آب نارنج بهش اضافه کنید و چند دقیقه ای تفت بدید و کنار بذارید.

۳ پیمانه برنج رو که از قبل با نمک خیس دادید کمی زنده تر آبکش کنید کف قابلمه تهدیگ بذارید یک لایه برنج آبکش شده و لایه بعد اسفناج پخته شده و دوباره برنج آبکش شده و زعفران دم شده بدید و بذارید دم بکشه.

تو این فاصله یه پیازداغ فراوون آماده کنید. ۲ یا ۳ تا پیاز درشت رو ریز خرد کرده با روغن سرخ کنید بعد توپک های سرخ شده رو به پیازداغ اضافه کنید و تفت بدید.

بعد از حدود ۴۵ دقیقه پلواسفناج شما آماده اس با پیازداغ و توپک مرغ مخلوط و نوش جان کنید.

حتما برای این پلو از پیازداغ فراوون استفاده کنید که عطر و طعم بی نظیری به پلوتون میده.


طرز تهیه اسفناج پلو با مرغ تکه ای

ابتدا سینه ی مرغ رو کامل برش بزنید یعنی بشه دو تا تیکه سینه ی کامل و با یه کارد تیز سه تا خط بندازین روش.

بعد مخلوطی از روغن زیتون و کره رو بریزین داخل تابه و تیکه های مرغ رو با کمی زردچوبه و نمک آغشته کنید و تفت بدین دو طرفش حسابی تفت و سرخ بشه.

حالا داخل همون کره یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده و یک قاشق غذاخوری سیر رنده شده و رنده ی پوست یه پرتقال رو کمی تفت بدین.

در آخر کمی دارچین، فلفل و نمک اضافه کرده و میدین رو تیکه های مرغ.

حالا دو لیوان آب پرتقال تازه رو اضافه کنید و با یک عدد پیاز خام حلقه شده بزارین رو تیکه های مرغ و دم بزارین.

آخرای پخت خیلی کم زعفران بهش اضافه بشه.

وقتی تیکه های مرغ پختن و سس به غلظت دلخواه رسید از حرارت بردارین و کنار اسفناج پلو سرو کنید.

فوق العاده خوشمزه و لذیذ هستش.

حالا میریم سراغ اسفناج پلو

ابتدا برنج رو از دو سه ساعت قبل خیس کنید. سبزی اسفناج پلو اسفناج تازه و جعفری هستش. با نسبت دو به یک باید باشه یعنی دوت ا اسفناج یکی جعفری.

اسفناج و جعفری رو بشورید آبش که کشیده شد خردش کنید. حالا داخل تابه مقداری کره و روغن بریزین و سبزی رو بریزین داخل تابه کمی پیاز داغ بهش اضافه کنید در حد یکی دو قاشق غذاخوری کافیه.

کمی نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین بریزین و یه کوچولو تفت بدین. حواستون باشه زیاد تفت نخوره که له بشه فقط این مزه ها قاطی بشن.

برنج رو آبکش کنید حالا از سبزی بدین لابه لای برنج و خیلی کم دارچین بریزین لاش و دم بزارین.

محشر میشه به قدری خوشمزه میشه که برنج خالی رو میتونین به تنهایی میل کنید.

سپس برنج رو بریزین داخل ظرف سرو کمی زرشک سرخ شده بدین روش و کنارش اون مرغ پرتقالی و سس چه شود! نوش جونتون

دستور پخت‌های پیشنهادی