اسفناج پلو با مرغ چرخ کرده قلقلی یه پلو مخلوط خوش عطر و طعم و جذاب ایرانیه که خیلی آسون و راحت هم تهیه میشه. به قدری هم خوشمزه و پرخاصیت که بهتون توصیه میکنم حتما امتحانش کنید.

حتی اگه اسفناج رو تو غذا دوست ندارید با این پلو عاشقش میشید.


مواد لازم برای اسفناج پلو با مرغ چرخ کرده قلقلی

  • ۳۰۰ گرم اسفناج
  • ۲۵۰ گرم گوشت مرغ چرخ شده
  • ۱ پیاز رنده شده آب گرفته
  • ۲ قاشق آرد سوخاری
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • پودر پاپریکا به مقدار لازم
  • ۱ قاشق زعفران غلیظ دم شده
  • ۱ قاشق ریحون خشک
  • ۱ قاشق آب نارنج
  • ۲ یا ۳ تا پیاز درشت
  • ۳ پیمانه برنج

دستور پخت اسفناج پلو با مرغ چرخ کرده قلقلی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه اسفناج پلو با مرغ چرخ کرده قلقلی خوشمزه و مجلسی
برای توپک های مرغ ۲۵۰ گرم گوشت مرغ چرخ شده را با ۱ پیاز رنده شده آب گرفته و ۲ قاشق آرد سوخاری و نمک و فلفل سیاه و پودر پاپریکا و ۱ قاشق زعفران غلیظ دم شده به همراه ۱ قاشق ریحون خشک رو خوب با هم مخلوط کنید و ورز بدید.

سپس کمی از مواد بردارید و توپک های کوچیکی درست کنید و تو روغن به همراه چند قاشق زعفران دم شده سرخ کنید و کنار بذارید.

برای پلو تهیه پلو ۳۰۰ گرم اسفناج رو تمیز بشورید خرد کنید تو تابه بریزید تا بپزه و آبش کامل کشیده بشه.

بعد کمی روغن و نمک و ۱ قاشق آب نارنج بهش اضافه کنید و چند دقیقه ای تفت بدید و کنار بذارید.

۳ پیمانه برنج رو که از قبل با نمک خیس دادید کمی زنده تر آبکش کنید کف قابلمه تهدیگ بذارید یک لایه برنج آبکش شده و لایه بعد اسفناج پخته شده و دوباره برنج آبکش شده و زعفران دم شده بدید و بذارید دم بکشه.

تو این فاصله یه پیازداغ فراوون آماده کنید. ۲ یا ۳ تا پیاز درشت رو ریز خرد کرده با روغن سرخ کنید بعد توپک های سرخ شده رو به پیازداغ اضافه کنید و تفت بدید.

بعد از حدود ۴۵ دقیقه پلواسفناج شما آماده اس با پیازداغ و توپک مرغ مخلوط و نوش جان کنید.

حتما برای این پلو از پیازداغ فراوون استفاده کنید که عطر و طعم بی نظیری به پلوتون میده.

دستور پخت‌های پیشنهادی

Rate this post