لبو پلو با مرغ یه ترکیب خفن و به شدت خوشمزه اس. از اون پلوهای مخلوط خوشرنگ و لذیذ و اشتها برانگیزِ که از خوردنش سیر نمیشی حتی بچه ها هم عاشقش میشن. پیشنهاد می‌کنم حداقل یک بار امتحان کنید. راستی یه ایده عالی برای شب یلدا هم هست.


مواد لازم برای تهیه لبو پلو مجلسی با مرغ

  • برای هر نفر ۱ عدد لبوی متوسط
  • ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
  • ۳ پیمانه برنج
  • ۲۵۰ گرم گوشت مرغ چرخ شده
  • ۱ پیاز رنده شده آب گرفته
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد سوخاری
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • پودر پاپریکا به مقدار لازم
  • ۱ قاشق ریحون خشک
  • 2 عدد پیاز متوسط

این میزان مواد اولیه برای تهیه لبو پلو برای ۳ تا ۴ نفر مناسب است.


طرز تهیه لبو پلو با مرغ خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه لبو پلو با مرغ خوشمزه و مجلسی

براش شروع اول برای هر نفر ۱ عدد لبوی متوسط را شسته پوست کنده درشت رنده یا ریز خلال کنید.

سپس در تابه ای رنده های لبو رو با کمی روغن و نمک به همراه ۲ قاشق آبلیمو سرخ کنید. (نمک و آبلیمو موقع سرخ کردن لبوها باعث میشه شیرینش گرفته بشه.)

در ادامه ۳ پیمانه برنج رو که از قبل با نمک خیس دادید کمی زنده تر آبکش کنید کف قابلمه روغن بریزید تهدیگ بذارید.

من برای تهدیگ از رنده لبوی سرخ شده استفاده کردم. یک لایه برنج آبکش شده بعد لبوی سرخ شده دوباره برنج آبکش شده بریزید کمی زعفران دم شده بدید و با شعله کم بذارید دم بکشه.

تو این فاصله ۲۵۰ گرم گوشت مرغ چرخ شده رو  به همراه ۱ پیاز رنده شده آب گرفته و ۲ قاشق آرد سوخاری و مقداری فلفل سیاه و پودر پاپریکا و ۱ قاشق ریحون خشک مخلوط کنید و خوب ورز بدید.

کمی از مواد رو بردارید و توپک هایی درست کنید و تو روغن به همراه چند قاشق زعفران دم شده سرخ کنید.

سپس ۲ تا پیاز ریز خلال شده رو تو روغن سرخ کنید تو نصف پیازها توپک های مرغ و ۱ قاشق رنده لبوی سرخ شده رو تفت بدید و کنار بذارید.

بعد از حدود ۴۵ دقیقه لبو پلو با مرغ چزخ کرده مجلسی و خوشمزه و خوشرنگ آماده است. با پیازداغ و مرغ های قلقلی تزئین و نوش جان کنید.

نکات مهم پخت لبو پلو

  • از گوشت چرخ کرده یا گوشت مرغ بصورت تکه ای هم میتونید استفاده کنید.
  • لبو یا خام باشه یا یکم نیم پز باشه که راحتتر رنده بشه.
  • آب لبو باید کشیده بشه کامل که پلوی شما بهتر دربیاد.
  • نمک و آبلیموی تازه به لبوها حین سرخ شدن حتما بزنید که پلوی شما شیرین نشه.
Rate this post