اسفناج پلو یا دمی اسفناج پلو از غذاهای سالم و خوشمزه ایرانیه که با روش‌های مختلفی پخته میشه. در ادامه با دستور پخت اسفناج پلو بدون گوشت و مرغ با کوکوی اسفناج مرحله به مرحله آشنا میشید.


مواد لازم برای تهیه کته اسفناج پلو

  • برنج  4 پیمانه
  • اسفناج 2 پیمانه
  • زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
  • نمک 1 قاشق مرباخوری
  • فلفل 1 قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تهیه کوکوی اسفناج

  • اسفناج 4 پیمانه
  • تره نصف پیمانه
  • گشنیز نصف پیمانه
  • جعفری نصف پیمانه
  • پیازچه 4 عدد
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری
  • نمک 1 قاشق مرباخوری
  • زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری
  • پودر سیر 1 قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کته اسفناج پلو بدون گوشت و مرغ

طرز تهیه کته اسفناج پلو بدون گوشت و مرغ با کوکوی اسفناج

مرحله اول، خیساندن برنج

ابتدا برنج رو بشویید و به همراه نمک به مدت نیم تا یک ساعت خیس کنید.


مرحله دوم، خرد کردن اسفناج

اسفناج رو خرد کنید. برای درست کردن اسفناج پلو نیاز نیست که اسفناج رو خیلی ریز خرد کنید.


مرحله سوم، پختن کته اسفناح پلو

قابلمه برنج رو روی حرارت بذارید. زردچوبه و زعفران دم کرده رو به برنج اضافه کنید و کمی هم بزنید. سپس اسفناج خرد شده رو اضافه کنید و وقتی که آب برنج گشیده شد، برنح رو دم بذارید تا کته اسفناج پلو دم بکشه و آماده بشه.


طرز تهیه کوکو اسفناج

مرحله اول، خرد کردن سبزیجات

اسفناج، تره، گشنیز، جعفری و پیازچه رو ریز خرد کنید. به دلخواه می‌تونید 2 تا حبه سیر رو هم ریز رنده کنید و به سبزی کوکوی اسفناج اضافه کنید.


مرحله دوم، آماده کردن مایه کوکو

تخم‌مرغ‌ها رو یکی یکی داخل یک کاسه کوچک بشکنید و وقتی که از سالم بودنشون مطمئن شدید، داخل یک کاسه بزرگ بریزید. تخم‌مرغ‌ها رو هم بزنید تا حالت لختگی تخم‌مرغ از بین بره و یک دست بشه. سپس نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر رو اضافه کنید و کمی هم بزنید. در ادامه اسفناج و تره، گشنیز، جعفری و پیازچه رو اضافه کنید و مواد رو هم بزنید و با هم مخلوط کنید. مایه کوکو رو نباید زیاد هم بزنید چون آب می‌اندازه.

اگه مایه کوکو شل بود، آرد سوخاری رو کم کم اضافه کنید.


مرحله سوم، سرخ کردن کوکو

داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و وقتی که روغن داغ شد، مایه کوکو رو به آرومی وسط تابه بریزید و حرارت رو روی متوسط تنظیم کنید و درب تابه رو ببندید و حدود 20 دقیقه زمان بدید تا یک طرف کوکو سرخ بشه. وقتی که کناره‌های کوکو طلایی شد، کوکو رو برگردونید و حدود 15 دقیقه زمان بدید تا طرف دیگه کوکو هم سرخ بشه. سپس کته اسفناج پلو با کوکوی اسفناج رو سرو و نوش جان کنید.

Rate this post