خورشت آلو اسفناج یکی از خورش‌های ایرانی خوشمزه و جذابه. شاید تا حالا اتفاق افتاده باشه که جایی خورش آلو اسفناج خوردید که آب و دونش جدا بوده و لعاب نداشته یا مثلا بی مزه بوده، خورش آلو اسفناج از اون خورش های هست که درست کردنش یکم ریزه کاری داره و هم میتونه خیلی خوشمزه باشه و هم میتونه خیلی بی مزه بشه. در ادامه با دستور پخت خورشت آلو اسفناج با گوشت چرخ کرده قلقلی به صورت مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه خورشت آلو اسفناج با گوشت چرخ شده قلقلی

  • اسفناج 1 کیلوگرم
  • آلو بخارا 10 تا 15 عدد
  • گوشت چرخ کرده 250 گرم
  • پیاز 3 عدد
  • رب انار 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 1 قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری
  • ادویه کاری نصف قاشق چای‌خوری
  • دارچین نصف قاشق چای‌خوری

با این مقدار مواد اولیه می‌تونید برای 4 نفر خورشت آلو اسفناج با کوفته قلقلی درست کنید.


طرز پخت خورشت آلو اسفناج با گوشت چرخ کرده قلقلی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج با گوشت چرخ کرده قلقلی

مرحله اول، آماده کردن کوفته قلقلی

برای شروع یک پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرید. بعد گوشت چرخ‌کرده رو با پیاز، نمک و فلفل مخلوط کنید و گوشت رو خوب ورز بدید. حالا کوفته قلقلی‌های ریزی درست کنید. گوشت‌های قلقلی رو برای حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید استراحت کنن.

همچنین بخوانید: طرز تهیه خورشت اسفناج بدون آلو

مرحله دوم، سرخ کردن اسفناج

اسفناج رو شسته و خرد کنید. برای اینکه خورشت آلو اسفناج لعابدار و یکدستی داشته باشیم، اسفناج‌ها رو تقریبا ریز خرد کنید. سپس اسفناج خرد شده رو داخل یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا آب اسفناج کشیده بشه. وقتی که آب اسفناج کشیده شد، مقداری روغن اضافه کنید و اجازه بدید روی حرارت کم اسفناج سرخ بشه و تغییر رنگ بده و سبز تیره بشه.

همچنین بخوانید: طرز تهیه خورشت به آلو با مرغ و رب انار

مرحله سوم، سرخ کردن کوفته قلقلی

دو عدد پیاز رو ریز رنده کنید و بریزید داخل یه ماهیتابه یا قابلمه که روی حرارت داغ شده. وقتی که پیاز سبک شد و آبش کشیده شد، کمی روغن تو ماهیتابه بریزید و یک قاشق چای‌خوری زردچوبه اصافه کنید و مواد رو کمی تفت بدید.

در ادامه گوشت قلقلی‌ها رو از که از یخچال بیرون آوردید بپینید داخل ماهیتابه سرخ کنید. گوشت قلقلی‌ها رو به آرومی برگردونید تا طرف دیگه‌اش هم سرخ بشه.

همچنین بخوانید: طرز تهیه خورش ریحان با مرغ و بادمجان

مرحله چهارم، مخلوط کردن مواد

در این مرحله اسفناج سرخ شده رو به قابلمه کوفته قلقلی ها اضافه کنید. حدود 1 تا 2 لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید. درب قابلمه رو بذارید و روی حرارت کم حدود 30 دقیقه زمان بدید تا خورشت آلو اسفناج جا بیفته و به روغن بیفته.

همچنین بخوانید: طرز تهیه خورش کوفته قلقلی با مرغ چرخ کرده

مرحله پنجم، اضافه کردن آلو بخارا و رب انار

وقتی که خورشت آلو اسفناج به روغن افتاد آلو بخارا و رب انار رو اضافه کنید و نمک خورشت رو تست کنید. حدود 10 تا 15 دقیقه بعد خورشت آلو اسفناج آماده سرو میشه. نوش جان.

همچنین بخوانید: طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت چرخ کرده قلقلی

نکات مهم و فوت و فن های پخت خورشت آلو اسفناج با کوفته قلقلی

  • برای لعابدار شدن خورشت آلو اسفناج، اسفناج رو ریز خرد کنید، البته دقت کنید که له نشه تا خورشتون لعابدار بشه.
  • برای طعم بهتر از رب انار ملس استفاده کنید که هم لعاب میده هم طعم فوق العاده‌ای به خورش اسفناج میده.

 

Rate this post