با بیسکویت پتی بور و نشاسته و کاکائو میتونید یه دسر ساده و فوری خوشمزه درست کنید و از طعم خوبش لذت ببرید.
مواد لازم برای دسر با بیسکویت پتی بور و نشاسته و کاکائو
- بیسکویت پتی بور کاکائویی 2 بسته
- پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
- وانیل نوک قاشق چایخوری
- کره 25 گرم
- شیر 4 لیوان
- شکر 1 لیوان
- آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
- نشاسته 4 قاشق غذاخوری
دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور بدون خامه
مرحله اول، مخلوط کردن مواد
شیر، شگر، پودر کاکائو، نشاسته و آرد رو داخل یک قایلمه بریزید و کمی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط و در شیر حل بشن. سپس قابلمه رو روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا مواد ته نگیره.
مرحله دوم، اضافه کردن کره و وانیل
زمانی که مواد غلیظ شد، کمی غلیظ تر از فرنی، شعله زیر قابلمه رو خاموش کنید و کره و وانیل رو اضافه کنید. سپس مواد رو کمی هم بزنید تا مخلوط بشن و کمی از حرارت مواد کم بشه.
مرحله سوم، چیدن لایههای دسر
کف قالب مورد نظرتون رو با یک لایه کیسه فریزر یا سلفون بپوشونید، سپس کمی از کرم (همون مواد داخل قابلمه) رو داخل قالب بربزید. در ادامه یک لابه بیسکویت پتی بور کاکائویی روی کرم بچینید و روی بیسکویت دوباره کرم بربزید و تا تمام شدن مواد به این کار ادامه بدید. لایه آخر رو هم با کرم بپوشونید.
مرحله چهارم، سرو و تزئین
دسر رو حدود 5 ساعت داخل یخچال بذارید تا دسر سفت بشه و خودشو بگیره. سپس قالب رو داخل ظرف مورد نظر که برای سرو انتخاب کردید برگردونید و سلفون یا کیسه فریزیر رو به آرومی جدا کنید. روی دسر رو با شکلات اب شده به روش بن ماری یا پودر کاکائو یا پودر نارگیل تزئین و سرو کنید. نوش جان.
طرز تهیه دسر بیسکویت پتی بور با نشاسته
هر چقدر از طعم و بافت خوب و خوشمزه ی این دسر تعریف کنم بازم کمه! تزئین این دسر میتونه به سلیقه خودتون باشه.
مواد لازم
- شیر ۴ لیوان
- شکر یک لیوان
- آرد ۳ قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
- وانیل چند قطره
- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
- پنیر ماسکار پونه ۲۰۰ گرم
- بیسکوییت پتی بور یک بسته
طرز تهیه
ابتدا شیر شکر آرد و نشاسته را با هم مخلوط میکنیم روی حرارت ملایم میزاریم هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه بعد در قالب بسکوییت ها را میچینیم. (بهتره که در شیر ولرم خیس کنین بعد بچینید.)
رویش را با پودینگ آماده شده میپوشانیم و دوباره.
بیسکوئیت بچینید و روی آن را مخلوطی از خامه و پنیر ماسکار پونه که خوب هم زدیم پر میکنیم و در آخر با پودر نارگیل و بیسکوئیت تزیٔین میکنیم در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
فیلم طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور
طرز تهیه دسر فوری با بیسکویت پتی بور و کاکائو و نشاسته
این دسر فوری با اینکه زمان زیادی نمیبره، ولی فوق العاده خوشمزه و راحته، مطمئنم عاشقش میشید!
مواد برای تهیه دسر فوری با بیسکویت پتی بور
- بیسکوییت پتی بور شکلاتی ۳ بسته
- شیر ۴ پیمانه
- شکر ۱/۲ پیمانه
- نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری سرپر
- شکلات تلخ یا شیری ۱۵۰ گرم
- کره ۲۵ گرم
- وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه
برای شروع پودر کاکائو و نشاسته ذرت و شکر رو توی قابلمه با هن مخلوط میکنیم، شیر رو کم کم به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا گلوله های پودر کاکائو و نشاسته باز بشه.
روی حرارت ملایم گاز میزاریم تا شروع به جوشیدن کنه و به غلظت برسه، زمانی که مواد غلیظ شد، شکلات سکه ای و وانیل و کره رو اضافه میکنیم و تا زمانی که کره و شکلات حل بشن، هم میزنیم، توی قالب کمربندی یا رینگ یه بایه بیسکوییت میچینیم و از مواد روی بیسکوییت ها میریزیم.
من چهار لایه بیسکوییت چیدم، شما هر چقدر که دوست دارید میتونید لایه هارو بچینید، فقط دقت کنید که مواد گرم باشه تا گرما باعث بشه بیسکوییت ها نرم باشه، تا لایه ی آخر میچینیم، حدود ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال میزاریم تا کامل خنک بشه.
میتونید بین هر لایه هر فیلینگی که خواستید بزارید اما من چیزی نذاشتم، من با خامه قنادی تزئین کردم، شما میتونید با گاناش یا هرچیز دیگه تزئین کنید. نوش جان
طرز تهیه دسر با بیسکویت و نشاسته ذرت
دسر ساده و سریع اما بسیار خوشمزه.
مواد لازم (برای قالب 17*17 سانتی متر):
- 200 گرم بیسکوییت (من با کاکائو انتخاب کردم)
- تخم مرغ 1 عدد
- شکر 50 گرم
- یک پیمانه نمک
- آرد 20 گرم
- نشاسته ذرت ۲۰ گرم
- شیر 500 میلی لیتر
- کره 50 گرم
- 90 گرم شکلات شیری
- روغن نباتی 40 میلی لیتر ⠀
طرز تهیه
تخم مرغ، شکر، نمک، آرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. شیر را اضافه کنید، مخلوط کنید، روی حرارت متوسط قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود.
حرارت را خاموش کنید، کره را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید چند دقیقه خنک شود و در این زمان یک لایه بیسکوییت را در قالب پهن می کنیم.
1/3 خامه را روی آن پخش کنید و سطح آن را صاف کنید و سپس دوباره یک لایه بیسکوییت.
با 1/2 خامه باقیمانده بپوشانید و دوباره یک لایه از بیسکوییت ها را بچینید. لایه آخر کاستازد باقی مانده را درست می کنیم و در تماس کیسه می پوشانیم و در حالی که لعاب را آماده می کنیم در یخچال قرار می دهیم.
برای انجام این کار، شکلات را در مایکروویو یا در بخار آب ذوب کنید، روغن نباتی را اضافه کنید و مخلوط کنید. روی دسرمان می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا لعاب سفت شود.
طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور و نشاسته گندم
اینم از دسر با بیسکویت پتی بور و نشاسته گندم راحت ولی در این حال خوشمزه.
مواد لازم
- 4 بسته بیسکویت پتی بور کاکائویی (ممکن است بسته به اندازه پریکس شما متفاوت باشد)
- 1 لیتر + 1 لیوان شیر (برای پریکس من ک بزرگ بود)
- 4 قاشق غذاخوری آرد
- 4 قاشق غذاخوری نشاسته
- نصف قاشق چایخوری وانیل
- 1 لیوان شکر
- 100 گرم شکلات سفید
- 1 قاشق غذاخوری کره
برای رویه
- سس شکلاتی آماده
طرز تهیه
شکر و نشاسته و آرد و شیر را در قابلمه می ریزیم و مخلوط می کنیم و روی حرارت متوسط می پزیم و مدام هم می زنیم تا وقتی که غلیظ شود.
شکلات را اضافه می کنیم و دوباره مخلوط می کنیم بعد 1 قاشق غذاخوری کره و وانیل اضافه می کنیم مخلوط کرده و از روی اجاق برمیدارم.
یک ردیف بیسکویت قرار میدهم و مقداری پودینگمان را روی آن می ریزیم و همین کار را به نوبت انجام میدهیم تا وقتی ک تمام شود و در آخر سس شکلاتی آماده را روی آن میریزیم.
دسرمون رو که گرمای اول بیرون اومد میذاریم تو یخچال تا خنک بشه بعد از سرد شدن میتونید برش بزنید و سرو کنید. نوش جان
طرز تهیه دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور و خامه صبحانه
مواد لازم
- بيسکوئيت پتی بور 2 بسته
- خامه صبحانه 3 قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای کاستارد
- نيم لیتر شیر
- نيم فنجان شکر
- 4 قاشق غذاخوری آرد سمولینا
- وانیل کمی
- 1 قاشق چایخوری مارگارین یا کره
- موز 1 عدد
طرز تهیه
ابتدا بيسکوئيت ها رو پودر میکنیم با غذاساز يا هر وسیلهای که دارین، سپس با چند قاشق خامه و کمی شير مخلوط میکنیم تا به صورت خمیر نرمی دربیاد.
داخل يه قالب مناسب نایلون میذاریم و نصفی از خمیر بيسکوئيتی رو داخلش پهن میکنیم و با وردنه صاف میکنیم.
حالا مواد کاستارد رو به صورت يه لايه ضخیم روی لايه اول میریزیم و بعد خمیر بعدی که به اندازه قالب در آورده بوديم رو قرار میدهیم و قالب رو يه شب تا صبح در يخچال قرار میدهیم تا کاملا ببنده.
برای آماده سازی کاستارد به اين روش عمل میکنیم. مواد داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار میدهیم، مدام هم میزنیم تا غلیظ شه مثل فرنی، بعد يه قاشق کره رو اضافه و از روی حرارت برمیداریم، در آخر وانیل رو اضافه و مخلوط میکنیم.
طرز تهیه دسر با بیسکویت ساقه طلایی
این دسر بی نظیر رو درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم
- بیسکویت سبوسدار گندم ۴۰۰ گرم
- پودر نارگیل ۳۵۰ گرم
- شیر عسلی یک کیلو
- کره آب شده ۲۵۰ گرم
- پرک بادام ۱۰۰ گرم
- شکلات چیپسی ۱۰۰ گرم
طرز تهیه
طرز تهیه شیرعسلی
برای درست کردن شیر عسلی به ازای هر پیمانه شیریک قاشق غذاخوری سرپر شکر بزارید روی شعله و مدام هم بزنید که ته نگیره وقتی به جوش اومد اجازه ندین بجوشه سریع شعله رو کم و اجازه بدین به غلظت برسه و شکرک های اطراف تابه رو داخل شیرعسلی نریزید شعله کم تا جایی که شیری رنگ و غلیظ بشه و بعد کره اضافه و خاموش کنید.
برای یک کیلو شیرعسلی شما باید یک کیلو نیم شیر استفاده کنید.
برای درست کردن دسر
بیسکویت رو توی غذاساز بریزد تا حسابی خورد بشه حالا با کره آب شده حسابی مخلوط کنید کف سینی رو کاغذ روغنی بندازید بیسکویت هارو بریزد روش رو صاف کنید پودر نارگیل رو با شیر عسلی مخلوط کنید و اگه ندارید خودتون دست به کار شد به روشی که توضیح دادم. حالا روی بیسکویت ها بریزید و روی اون رو پرک بادام و شکلات چیپسی بریزید.
فر رو از قبل گرم کنید با دمای ۱۸۰ درجه و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بزارید توی فر. اگه حرارت بالا و پایین همزمان روشن نمیشه فقط حرارت پایین رو روشن کنید اجازه بدین سرد بشه و بعد برش بزنید.
طرز تهیه دسر کاپوچینو با بیسکویت
مواد لازم برای لایه اول:
- بیسکویت ساده 14 عدد
- پودر آگارآگار 7 گرم
- 75 گرم شکر
- آب 650 میلی لیتر
طرزتهیه:
ابتدا بیسکویت ها رو داخل قالب مورد نظر بچینید.
داخل قابلمه پودر آگارآگار، شکر، آب رو بریزید وبزارید روی حرارت و مدام هم بزنید تا بجوش بیاد وبعد از روی حرارت بردارید و بزارین خنک یشه و روی بیسکوییت ها بریزیو و داخل یخچال بزارید تا خوب خودشو بگیره.
مواد لازم برای لایه بعدی
- پودر آگارآگار 14 گرم
- کاپوچینو فوری 75 گرم
- شکر 150 گرم
- یک چهارم قاشق چایخوری نمک
- شیر 1300 میلی لیتر
- 300 میلی لیتر خامه مايع یا صبحانه
- شکلات تیره 100 گرم
طرز تهیه
ابتدا همه مواد رو غیر از شکلات داخل قابلمه بریزید و وبزارید روی حرارت ملایم و مدام هم بز نید تا به جوش بیاد.
قابلمه رو از روی حرارت بردارین و اجازه بدین تا از داغی بیفته و خنک بشه.
نصف مخلوط رو داخل یک ظرف دیگه بریزید و هم بزنید سپس مخلوط رو روی لایه بیسکوئیتی بریزید بزارین داخل یخچال تا کاملا خودشو بگیره.
سپس شکلات رو به بقیه مايع داخل ظرف اضافه و هم بزنید تا کاملا شکلات داخل مایع حل بشه و بعد از روی حرارت بردارید و وقتی از داغی افتاد و خنک شد، روی لایه دوم بریزید و بزارید در یخچال تا کاملا سفت بشه.
طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور و نشاسته ذرت
مواد لازم
- شیر ۳ لیوان
- شکر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
- نشاسته ذرت ۴۰ گرم (حدود ۳ قاشق غذاخوری)
- آرد سفید ۵۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان)
- کره ۵۰ گرم
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- بیسکویت پتی بور کاکائویی ۲ بسته
برای رویه گاناش
- خامه قنادی یا صبحانه ۱۰۰ گرم
- شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
طرز تهیه
نشاسته ذرت، آرد، شکر، شیر سرد رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم، حرارت رو زیاد نکنید، مدام روی حرارت هم زدم تا به غلظت دل خواه برسه و در آخر وانیل و کره ریختم و از حرارت برداشتم. کرم رو نزارید سرد بشه و گرم استفاده کنید.
کف ظرف بیسکویت کاکائویی چیدم و روش از این کرم گرم ریختم و لایه ها رو پر کردم تا بیسکویت و کرم تمام بشه. (در طی تمامی مراحل کرم سرد نباشه و کرم گرم باشه) روش رو با نایلون پوشوندم و در یخچال حداقل ۴ الی ۵ ساعتی بمونه و اگر هم که فرصت دارید بیشتر بمونه خوشمزه تره.
برای رویه گاناش درست کردم. خامه رو روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم تا گرم بشه و بعد شکلات خرد شده ریختم و ترکیب کردم. یکدست شد از حرارت برداشتم، از دما افتاد روی دسر ریختم و برای تزیین از پودر پسته و توت فرنگی برش خرده استفاده کردم.
طرز تهیه دسر بیسکویتی یخچالی نارگیلی با بیسکویت پتی بور
دسر راحت و خوشمزه با طعم لذیذ و دلچسب! دسر بیسکویتی با عطر و طعم دوست داشتنی نارگیل با بافتی نرم و لطیفی که داره وقتی توی دهن میزاری عین پنبه نرمیش رو حس می کنی!
مواد لازم
- بیسکویت پتی بور ۲ بسته
- خامه صبحانه یا قنادی ۳۰۰ گرم (تقریبا ۱.۵ پاکت)
- پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم (۱ بسته)
- شیر نصف لیوان
- پودر نارگیل ۵۰ گرم (حدود نصف لیوان)
- پودر قند ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری (بسته به نوع خامه مصرفی قابل تغییر)
برای گاناش سفید رویه
- شکلات سفید ۱۰۰ گرم
- خامه صبحانه یا قنادی ۱۰۰ گرم (تقریبا نصف پاکت)
طرز تهیه
خامه قنادی رو کمی با همزن زدم و بعد پنیر ماسکارپونه (یا خامه ای) رو اضافه کردم و زدم تا یکدست بشه، پودر قند، پودر نارگیل و شیر رو اضافه کردم و ترکیب کردم.
کف ظرف مورد نظر یک لایه بیسکویت پتی بور چیدم، از یک مقدار شیر برای مرطوب کردن بیسکویت استفاده کردم و روش مقداری از موادم رو زدم.
لایه های بعدی رو هم به این شکل پر کردم تا اتمام مواد. در یخچال حداقل ۴ ساعتی گذاشتم بمونه، هر چی بیشتر بهتر.
برای رویه گاناش درست کردم، شکلات سفید خرد شده رو روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم آب بشه و بعد خامه رو بهش اضافه کردم، یکدست شد از حرارت برداشتم، از دما افتاد روی دسر ریختم.
یک مقدار هم پودر نارگیل روی گاناش ریختم.
جای پودر قند می تونید از شکر هم استفاده کنید ترجیحا پودر شکر (شکر آسیاب شده باشه) که دونه های شکر در ترکیب مواد مشخص نشه.
اگر از خامه صبحانه استفاده کردید، میزان پودر قند یا شکر رو کمی بیشتر کنید.
از هر نوع بیسکویت دل خواه در این ترکیب می تونید استفاده کنید، فقط شیرین نباشه.
ببخشید این مقدار مواد برای چند نفر هست؟ولطف کنید تعداد بيسکوئيت چند تاست؟؟؟
حدود 5 تا 6 نفر
2 بسته بیسکویت پتی بور کاکائویی
ب جای کره از چه جیز دیگ ای میشه استفاده کرد؟
زهرا جان از 2 قاشق غذاخوری روغن مایع استفاده کن.
آیا میتوان وانیل استفاده نکرد؟
آره عزیزم. به دلخواه میتونید وانیل رو حذف کنید.
ببخشید . میتونیم تایم کمتری توی یخچال بزاریم ؟؟ مثلا ۲ ساعت بجای ۵ ساعت؟
سلام زهرا جان. آره میشه عزیزم. اگه بذاری قسمت محفظه بالایی یخچال بهتره.
ببخشید . میتونیم تایم کمتری توی یخچال بزاریم ؟؟ مثلا ۲ ساعت بجای ۵ ساعت؟
سلام زهرا جان. به نظرم 2 ساعت خیلی کمه.
سلام ممنون از دستور خوشمزتون
بسیار خوشمزه