با پودر ژلاتین و پودر کاکائو و شیر می‌تونید یه دسر ساده و خوشمزه درست کنید. این دسر خوشمزه به دلیل داشتن ژلاتین فواید زیادی برای سلامتی داره. در ادامه با طرز تهیه یک دسر ساده با پودر ژلاتین و پودر کاکائو و شیر مرحله به مرحله آشنا میشید.


مواد لارم برای تهیه دسر با پودر ژلاتین و شیر و پودر کاکائو

  • شیر 2 لیوان
  • ژلاتین 1 قاشق غذاخوری سر پر
  • شکر 4 قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری سر پر

طرز تهیه دسر با پودر ژلاتین و پودر کاکائو و شیر

طرز تهیه دسر با پودر ژلاتین و شیر و پودر کاکائو ساده و خوشمزه

مرحله اول، گرم کردن شیر

شیر رو داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بذارید تا گرم بشه.


مرحله دوم، حل کردن ژلاتین

برای شروع داخل یک کاسه نصف لیوان آب ولرم بریزید. پودر ژلاتین، پودر کاکائو و شکر رو با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط پودر ژلاتین، پودر کاکائو و شکر رو کم کم و به آرومی داخل آب ولرم بریزید و مدام هم بزنید تا مواد به طور کامل داخل آب باز بشه.


مرحله سوم، ریختن مواد داخل شیر

وقتی که شیر گرم شد، مخلوط پودر ژلاتین، پودر کاکائو و شکر رو که در آب حل شده به داخل شیر بریزید و روی حرارت کم، چند دقیقه هم بزنید و سپس از روی حرارت بردارید.


مرحله چهارم، ریختن مواد داخل قالب

کف قالبتون رو با تکه‌ای پنبه‌ای که به روغن آغشته شده، چرب کنید. شیر رو به آرومی داخل قالب یا قالب‌های مورد نظرتون بریزید و زمان بدید تا کامل خنک بشه. وقتی که خنک شد، دسر رو به مدت 8 ساعت داخل یخچال بذارید تا کامل خودشو بگیره و سفت بشه. پس از گذشت 8 ساعت دسر آماده شده. نوش جان.


طرز تهیه دسر شکلاتی با ژلاتین و پودر کاکائو و شکلات تخته ای

مواد لازم

  • شير 3 پيمانه
  • شكر 7 قاشق غذاخوری
  • پودر كاكائو 2 قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتين 2 قاشق غذاخوری پر
  • خامه 200 گرم
  • شكلات تخته اى 100 گرم

طرز تهیه

ابتدا شير، شكر و پودر كاكائو رو باهم در قابلمه میریزیم و روی حرارت میزاریم و مرتب هم میزنیم تا يكدست شود.

سپس با نصف استكان آب یا شیر پودرژلاتين رو بن مارى كرده (که من اینکارو اول انجام دادم و گذاشتم روی کتری) و حالا به مواد اضافه میکنیم شكلات تخته اى رو خرد كرده و به مواد گرم اضافه مى كنيم تا با حرارت ذوب و مخلوط بشه.

سپس از روى حرارت برداشته و كمى كه خنك شد خامه ای که داشتیم رو‌میزنیم تا یکم رقیق بشه از مواد داخل قابلمه که خنک شده یکم میریزیم و با خامه مخلوط میکنیم و در آخر خامه رو به مواد اضافه میکنیم و کامل هم می‌زنیم تا همه موادمون یکدست بشه.

حالا قالب رو چرب میکنیم و مواد رو داخل قالب میریزیم و به مدت 4 ساعت در يخچال قرار داده تا خودش رو بگيره.

نکته: من مقدار مواد اولیه رو دو برابر کردم.


طرز تهیه دسر شکلاتی با پودر کاکائو و نشاسته ذرت

مواد لازم

  • شیر ۴ پیمانه
  • قهوه فوری ۱ ق سوپخوری
  • شکر ۲۲۰ گرم
  • خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
  • شکلات تلخ یا شیری ۱۲۰ گرم
  • پودر کاکائو  ۳۵ گرم
  • پودر ژلاتین  ۳۵ گرم
  • نشاسته ذرت ۳۰ گرم

طرز تهیه

خب ابتدا همه ی مواد رو دقیق وزن کنید لطفا.

اول کاری یه نصف پیمانه از شیر رو بزارید کنار بعد بقیه شیر رو بریزید داخل قابلمه بعد نشاسته ی ذرت، پودر کاکائو، شکر، قهوه فوری و خامه صبحانه رو به شیر سرد اضافه کنید با همزن دستی هم بزنید تا با هم مخلوط بشن.

بعد قابلمه رو بزارید رو حرارت ملایم و مدام هم بزنید حواستون باشه حرارت ملایم باشه تا نشاسته خوب بپزه و بوی نشاسته نده دسرتون.

وقتی اول ریز جوش رو زد شکلات خورد شده رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا قشنگ حل بشه.
سپس داخل یه کاسه دیگه اون مقدار شیری رو که کنار گذاشته بودیم و میریزیم و پودر ژلاتین رو بهش اضافه کرده بزارید رو بخار کتری به روش بن ماری تا کاملا شفاف بشه.

حرارت رو خاموش کنید ژلاتین حل شده رو به دسر اضافه و هم بزنید.

قالب مورد نظر رو با کمی روغن مایع چرب کنید دسر که ولرم شد رو بریزید داخل قالب و بره تو یخچال چند ساعت استراحت کنه.

بعد اینکه دسر گرفت با چاقو از کناره قالب جدا کرده ظرف مورد نظر رو کمی نمدار کنید برگردونید داخل ظرف.

نمدار از این جهت که اگه دسرتون مرکز ظرف سروتون قرار نگرفت بتونید حرکت بدید.

نوش جان