دسر نسکافه ای با نشاسته ذرت یه دسر ساده اما واقعا خوشمزه‌س که با قهوه فوری درست میشه. پیشنهاد میکنم حتما این دسر نسکافه ای رو درست کنید چون از طعمش لذت خواهید برد. در ادامه با آموزش درست کردن دسر نسکافه ای با نشاسته ذرت مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه دسر نسکافه ای (قهوه فوری) با نشاسته ذرت

  • شیر 2 لیوان
  • نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
  • شکر 4 قاشق غذاخوری
  • پودر نسکافه ( قهوه فوری) 2 قاشق غذاخوری
  • بیسکویت پتی بور 1 بسته

طرزتهیه دسر نسکافه ای (قهوه فوری) با نشاسته ذرت بدون پودر ژلاتین

طرز تهیه دسر نسکافه ای با نشاسته ذرت بدون ژلاتین با بیسکویت پتی بور (دسر قهوه فوری)

مرحله اول، خرد کردن بیسکویت پتی بور

برای شروع ابتدا بیسکویت پتی بور رو داخل ظرفی بریزید و با گوشت کوب بیسکویت رو خرد کنید. می‌تنید بیسکویت رو داخل میکسر هم بریزید تا پودر بشه.

همچنین بخوانید: طرز تهیه دسر به ترکیه ای با بستنی


مرحله دوم، گرم کردن شیر

در این مرحله شیر سرد رو داخل یک قابلمه که بهتره نچسب باشه بریزید، سپس نشاسته ذرت رو به شیر سرد اضافه کنید و هم بزنید و بذارید روی حرارت ملایم تا گرم بشه. برای خوشمزه‌تر شدن دسر بهتره از شیر پرچرب استفاده کنید.


مرحله سوم، اضافه کردن شکر

وقتی که شیر گرم شد، شکر رو اضافه کنید و هم بزنید تا شکر به طور کامل حل بشه. شیر روی حرارت کم هم بزنید تا ته نگیره.

همچنین بخوانید: طرز تهیه دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور و کاکائو و نشاسته بدون خامه


مرحله چهارم، اضافه کردن نسکافه

دو قاشق غذاخوری پودر نسکافه یا همون قهوه فوری رو داخل نصف لیوان آب جوش بریزید و هم بزنید تا حل بشه و سپس به مخلوط شیر و بقیه مواد اضافه کنید.


مرحله پنجم، به غلظت رساندن مواد

روی حرارت ملایم مواد رو مرتب هم بزنید تا نشاسته باعث غلیظ شدن مواد بشه. وقتی که مواد به غلظت فرنی رسید، قابلمه رو از روی حرارت بردارید.
وقتی که مواد رو از روی حرارت برداشتید می‌تونید به دلخواه یک تا دو قاشق غذاخوری خامه به مواد اضافه کنید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه دسر لبو قرمز با خامه و پودر ژلاتین


مرحله ششم، ریختن دسر داخل ظرف

بیسکوییت پتی بور خرد شده رو میریزیم کف ظرف سرو و یک لایه از مواد دسر که از حرارت افتاده و کمی خنک شده رو میریزیم روی بیسکویت خرد شده و دوباره یک لایه بیسکویت پتی بور خرد شده می‌ریزیم و تا پر شدن ظرف ادامه میدیم. به دلخواه می‌تونید روی دسر مقداری شکلات رنده شده و فندق خورد شده بریزید و سپس ظرف دسر رو حدود 6 ساعت میذاریم داخل یخچال تا خودشو بگیره و سفت بشه.


طرز تهیه دسر نسکافه ای با بیسکویت پتی بور

مواد لازم برای پودینگ نسکافه

  • شیر ۲ لیوان
  • نشاسته ذرت ۳۰ گرم (حدود ۳ قاشق غذاخوری)
  • شکر ۷۰ گرم (حدود ۵ ق غ) (می تونید کم یا زیاد بریزید)
  • نسکافه گلد ۱ قاشق غذاخوری (از قهوه فوری و یا هر نوع نسکافه و قهوه و کافی میکس هم می تونید استفاده کنید)
  • خامه صبحانه یا قنادی ۵۰ گرم (۲ قاشق غذاخوری)

برای پودینگ وانیلی

  • شیر ۲ لیوان
  • نشاسته ذرت ۳۰ گرم (حدود ۳ قاشق غذاخوری)
  • شکر ۷۰ گرم (حدود ۵ قاشق غذاخوری) (می تونید کم یا زیاد بریزید)
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • خامه صبحانه یا قنادی ۵۰ گرم (۲ قاشق غذاخوری)
  • بیسکویت پتی بور ۱ بسته (۳۰ عدد)
رویه سس شکلات
  • خامه صبحانه یا قنادی ۱۰۰ گرم (نصف پاکت)
  • شکلات تخته ای ۶۰ گرم

طرز تهیه

در ابتدا پودینگ نسکافه درست کردم. شیر و نشاسته ذرت و شکر و نسکافه رو با هم مخلوط کردم و روی حرادت ملایم گذاشتم، مدام هم زدم تا به غلطت برسه و حرارت رو خاموش کردم، خامه رو ریختم و ترکیب کردم. داخل ظرف هام از پودینگ نسکافه یک لایه ریختم و گذاشتم یخچال.

برای لایه بعدی بیسکویت پتی بور رو پودر کردم و وقتی لایه پودینگ نسکافه کمی بسته شد روش ریختم.

برای لایه بعدی پودینگ وانیلی درست کردم. شیر و نشاسته ذرت و شکر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم و مدام هم زدم تا به غلظت برسه، آخر کار وانیل ریختم و حرارت رو خاموش کردم و خامه رو ریختم و ترکیب کردم. روی لایه بیسکویتی، پوینگ وانیلی ریختم و گذاشتم یخچال.

برای تزئین و رویه از سس شکلاتی روان استفاده کردم. خامه رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم گرم بشه و بعد شکلات تخته ای خرد شده رو ریختم و ترکیب کردم تا یکدست بشه و از حرارت برداشتم و کمی از دما افتاد روی لایه پودینگ وانیلی ریختم. یک کم گذاشتم یخچال بگیره و بعد روش توت فرنگی قرار دادم.


طرز تهیه دسر نسکافه بدون خامه و بدون قالب

مواد لازم
  • شیر پرچرب یک و نیم لیوان
  • شکر نصف لیوان
  • پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
  • آب سرد یا شیر نصف لیوان
  • پودر نسکافه یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ابتدا شیر و شکر را روی حرارت بذارید تا شکر خل شود سپس نسکافه رو اضافه کنید هم بزنید تا نسکافه باز بشه. ژلاتین را با آب سرد بن ماری کنید بعد به مایه اضافه کنید.

اجازه بدید کمی از دما بیفته بعد داخل لیوان یک بار مصرف رو چرب کنید مواد را داخلش بریزید بذارید یخچال تا ببنده. بعد روشو با پودر کاکائو یا ترافل تزیین کنید.