اینم از یه دسر توت فرنگی فرانسوی خوشمزه و خوش عطر! اول مواد را اماده کنید که خیلی کمک میکنه! حتما با ارامش و حس خوب کار کنین!

مواد لازم برای تهیه دسر توت فرنگی فرانسوی

مواد لازم خمیر

  • آرد ۱۹۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۱/۵ قاشق چای خوری
  • کره مکعبی خرد شده (خیلی سرد) ۱۱۰ گرم
  • پنیر خامه ای (سرد باشد) ۲ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم)
  • خامه پرچرب (سرد باشد) ۱ قاشق غذاخوری (۱۵گرم)
  • شکر ۱۰ گرم
  • نمک ۱ پینچ

برای مواد پنیری

  • پنیر خامه ای ۱۱۵ گرم
  • شکر ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری بسته به میلتون به شیرینی
  • شیر ۲ قاشق غذاخوری

 

مارمالاد توت فرنگی ۲ قاشق غذاخوری (که البته میشه حذفش کرد)

مواد لازم رویه

توت فرنگی ۱۰ تا ۱۵ عدد

نشاسته ذرت ۱/۲ قاشق غذاخوری

اب لیمو ترش ۱ قاشق چای خوری

شکر ۱ قاشق غذاخوری

مواد رومال

تخم مرغ + یک قاشق غذاخوری خامه

طرز تهیه دسر توت فرنگی فرانسوی

طرز تهیه دسر توت فرنگی فرانسوی

اول بریم خمیر را آماده کنیم.

مخلوط آرد، بیکینگ پودر را با شکر و نمک در غذا ساز ریخته یه کم هم بزنین. حالا کره سرد مکعبی خرد شده را بهش اضافه کنید.

حالا با غذا ساز یا با چنگال کره و ارد را مخلوط کنید تا حالت شنی شود. تو این مرحله خامه و پنیر خامه ای را اضافه کنید و یا با همان غذا ساز یا نوک انگشتان ورز دهید.

فقط در حد مخلوط شدن خمیر نباید گرم بشه.

حالا خمیر با کمک دست کمی جمع کرده در سلفون پیچیده و داخل یخچال برای حداقل نیم ساعت استراحت دهید.

میتونین تا خمیر استراحت کنه باقی مواد را آماده کنید. پنیر خامه، شکر و شیر را با هم زن دستی مخلوط کنید و کنار بگذارین.

حالا توت فرنگیها را خرد کنید و با نشاسته ذرت، شکر و آبلیمو ترش مخلوط دوست داشته باشید میتونین رنده پوست لیمو را هم کمی بریزین.

بعد از اینکه خمیر استراحت کرد و کامل خنک شد روی صفحه ارد پاشی شده بگذارید و به دو نصف قسمت تقسیم کنید. (حتما نصفه ای که باهاش کار نمیکنین را تو کیسه گذاشته و داخل یخچال بگذارین)
البته که میتونین یک دسر بزرگتر داشته باشین.

سعی کنید فقط به حالت پخش کمی آرد بزنین، آرد زیاد از حد نزنین لطفا.

با وردنه به آرومی خمیر را باز کنید. مرکز خمیر را همونطوری که میبینی اول مخلوط پنیر خامه ای، بعد مارمالاد توت فرنگی و در آخر تو ت فرنگیها را بچینید لبه ها را برگردونین و رومال بزنین.

من کمی هم روی لبه ها و توت ها شکر پاشیدم.

اگر مثل من اول خمیر را باز کردین و بعد مواد میانی و رویه را خواستین اماده کنین حتما خمیر را در جای خنک بگذارین.

حالا دسر را داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ تا۴۰ دقیقه بپزین تا کاملا لبه ها طلایی بشن و بعد از خارج کردن از فر اجازه بدین گلت کمی خنک بشه.

روی دسر میتونین پودر قند الک کنین یا با خامه فرم داده و یا بستنی نوش جان کنین.